Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 9.5.2009
Jenže tu poctivost si nemůžu (alespoň já) nijak ověřit a zbývá jen věřit co je napsáno na obalu. Původní dotaz zněl, že jistý Super olej má jen JASO FB, zatímco jiný FD. Odpověděl jsem - zkráceně, že nesmí číst výkřiky typu "super - extra",... celý příspěvek >
Hadice Semperti a čerpadlo, 9.5.2009
Nemáte pravdu, ponorná čerpadla zpětně nepropouštějí, je to dáno principem funkce. Tlakový spínač se k nim připojit dá, nevýhodou ale je časté spínání při nízkém odběru. Je nutné zařadit alespoň malý vzdušník, stačí 1 metr 3/4 hadice.
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 8.5.2009
Čichatelnost je neurčitý pojem, předpokládám, že norma se zabývá množstvím kouře, nikoliv odérem. Norma JASO je mimo jiné i o kouřivosti, tedy někdo lže. Buď  Vy, nebo výrobci.
Likvidace, 8.5.2009
Možná jste měli do postřiku přidat smáčedlo, některé trávy mají špatně smáčivé listy, voda po nich sjede. S tím Casoronem mám výborné zkušenosti, je to skvělá věc. Bylo by nutné vršky pokosit a místo zasypat Casoronem. Pokud tam není něco jiného, co... celý příspěvek >
Odpověděl jsem na dotaz.  Moje otázka závěrem směřovala k tomu, že tazatel (snad) pochopil, že oleje se stejným písmenem normy budou mít stejné (+-) vlastnosti, (tedy i kouřivost), bez ohledu na to, co na obalu říká reklama. A naopak nechápu... celý příspěvek >
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 8.5.2009
Ale vždyť všichni prodávají to samé, Holandské, nebo Německé v Čechách vypěstované, kontejnery s barevnými štítky. Najít zahradu se skleníkem, kde ženské pikýrují salát, je rarita.
Obbetonovat zapuštěny bazen, ano či ne?, 8.5.2009
Nemám žádnou zkušenost s bazény, ale nezapomeňte, že bez izolace bude zem vodu ochlazovat. Průměrná teplota půdy je 8 oC. S tím tlakem půdy je to pravda, pravděpodobně se to dříve či později svalí.
Tu nemáte co chápat, s odpuštěním, tu musíte vzít jako fakt. Jinak byste si musel vzít výsledky zkoušek porovnávaných olejů a prostudovat je. A rozumět tomu. Že nemají prodejci o specifikaci ani páru Vám už nevadí, vezmete olej, podíváte se a... celý příspěvek >
Ochrana dřevěné nádoby, 6.5.2009
Kdepak, sud se zahříval nad ohněm, pak se do roztavené smoly strčilo žhavé železo až chytla, sud se přiklopil víkem a koulel po lyžinách do vychladnutí. Nechte ty necky naplněné vodou, zatáhnou se. Když ne, nedá se nic dělat. Ale napadá mě trochu... celý příspěvek >
Sázení brambor - kolik?, 6.5.2009
Normovaná rozteč brázd je 625 mm.
Ochrana dřevěné nádoby, 6.5.2009
Ničím, jednak se na pár kapek nehledělo. Druhak to bylo sesazený natěsno a nalitím vody se troky zatáhly. Dužiny sudu na pivo se těsnily rákosem a sud se smolil vařící smolou.
Co k plotu?, 5.5.2009
Mám udělanou takovou kratší stěnu z jasmínu (pustotryl). Je dostatečně hustý i v zimě. Problém je, že z té strany, kde se stříhá, nekvete. Pokud jde o vzdálenost od plotu, doporučuju aby po vzrůstu keřů zbyla alespoň 60 cm mezera mezi keři a plotem,... celý příspěvek >
Chycená myš, 5.5.2009
Vy nevíte co chcete. Chytit myš a vypustit ji 100 m od místa a očekávat že se vrátí - tedy ji následně chytit znovu je v podstatě týrání zvířat. Tak proč ji chytáte, když Vám to filosoficky připadá neúnosné? Myš škodí a Vy máte dvě možnosti. Buď ji... celý příspěvek >
Kompostér - který, proč a na co užít kompost?, 3.5.2009
Vy berete kompostér jako stroj. To není mašina na "cosi". Je to krabice, více či méně děrovaná, více či méně drahá. To je vše. Kompostování obecně je tlení organické hmoty za přístupu vzduchu a za vlhka. Není to hnití. Hotový kompost ("cosi")... celý příspěvek >
Zapomenutá hruška, 3.5.2009
Ženský a ty jejich barvy... O hrušce červené na řezu nevím. Nesmíte to brát tak doslova. Konference je v plné zralosti, opakuji v plné...  na řezu lehce lososově narůžovělá.  Není jak mašle pro blondýnu...
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika