Příspěvky uživatele - 128.44

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dezinfekce skleníku, 21.5.2009
Amoniak, tedy dusík.
Tuli-tuli-tulipánek, 21.5.2009
Jestli odkvetly, nestane se vcelku nic. Nová cibule už je hotová v době květu. Psal jsem to sem, ale smazali to, nevím proč.
Americká plíseň na angreštu, 19.5.2009
Ano.
Americké padlí, 19.5.2009
Zkusil jsem podle jedné zdejší rady chemický postřik před květem (discus)  a po odkvětu dvakrát bioton. Nechci to zakřiknout, ale zatím nikde ani skvrnka. Možná je to "neplísňovým" rokem, nikdo si nestýská ani na kadeřavost.
Rosa rugosa, 19.5.2009
540 m
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009
Popřemýšlejte o tomto příspěvku: _potenciálně možná a skutečná intenzita činnosti fotosyntetického aparátu listů,_
Opadávání plodů rybizu a angreštu, 18.5.2009
U angreštu nevím. U rybízu by to mohlo být sucho, má raději vlhčí stanoviště. Mám rybízy na dvou místech a ten co je na severní vlhké a chadné straně je o dost vzrůstější a úrodnější, než ten na úpalu a sušším stanovišti. Mohlo by to být i... celý příspěvek >
Uzení - přeuzování, 18.5.2009
Měl jsem cosi podobného, trubky můžou být i tři. Vyzkoušíte sám. Dobré je dát do udírny teploměr, abyste viděl co a jak, při jakém ohni je jaká teplota, než si to ošaháte. Ten rošt trochu eliminujete tím, že pod něj budete pouštět jen minimum... celý příspěvek >
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 17.5.2009
Vy to strašně motáte. Olej 5W30 bude mít teplotní rozsah někde od -30 do +30 st.C. okolní teploty. Samotné 5W nemá žádný olej.
Krovinorezy - zkusenosti / 2takt Solo, HQ 235 a 4mix Stih FS 130, 17.5.2009
- No, necham usudek na vas, ja touhle odpovedi moc potesen nebyl. A jak byste byl potěšen takovou (blbou) otázkou, kdybyste byl za tím pultem, co byste odpověděl?  Kolik tun se s kolečkem navozí, nebo kolik km najede?
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 17.5.2009
Neměnnou viskozitu nemá žádný olej. Pro další informace se podívejte na oleje.cz. Je tam popis rozsahů teplot pro hodnoty SAE. Vzhledem k použití motoru (chlazení) bych asi v létě volil 10W40. Se syntetikou si nelamte hlavu.
Vypinani ctyrtaktniho motoru syticem, 16.5.2009
Proč se dostanou saze do oleje, když se nic nespaluje. Jak, z čeho a proč se vytvoří úsady ve spalovacím prostoru, když se nespaluje. Jak dlouho by musel běžet motor na sytič bez spalování, aby kriticky naředil olej? (co by ho v tom okamžiku... celý příspěvek >
Mravenci ve skleníku, 15.5.2009
Musíme, protože jiná sadba není. Najiít skleník, kde zahradnice něco řízkují, či pikýrují se už nepovede, neexistuje. Je to proti této výrobě drahé. Je tu pár zahrad, které množí nějaké keře a jehličnany, obvykle pro Němce. I velkokuchyně si radši... celý příspěvek >
Blednou mi listy papriky. Co s tím?, 15.5.2009
Namrzly? Spálilo je slunce?
Mravenci ve skleníku, 14.5.2009
Nejsem na to odborník a dopustím se spekulace. Kdybychom viděli ty holandské fabriky na kytky v provozu, padaly by mnoným z nás čelisti. Je to průmysl, vědecky dovedený k dokonalosti. Ty květiny se vyrábějí, nepěstují, mnohdy bez dotyku lidské ruky.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika