|
Příspěvky uživatele - 186.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Napadení cypřiše, 10.5.2012 Stadium rzi hrusnove. Vsechny hrusky v okoli Vas ker zamoruje. Nebo naopak ony zamoruji Vas ker, zalezi na uhledu pohledu :-). Reseni: postrik nepomuze, vetve jsou uz prorostle do hloubky, jedine ustrihnout napadene casti, smirit se s tim nebo ker... celý příspěvek > |  | Žlté lístky na breste, 17.4.2012 tento problém jsem zaznamenal taky - ačkoliv podle prodejců "netrpí chorobami". Loni uprostřed léta odešly asi 2 sazenice - během krátké doby zežloutly a uschly bez zjevných příčin. Letos na jaře už keře raší a jeden jediný zase žluté listy, tak... celý příspěvek > |  |
|  | Roundup, 30.3.2012 Lži o odbouratelnosti a "ekologičnosti" herbicidů jsou produktem mediální masáže výrobců a prodejců. Myslet si, že se herbicid v krátké době rozloží na vodu, CO2 nebo podobné neškodné produkty je bláhové - rozloží se na další chemické látky, jejichž... celý příspěvek > |  | Kuchynska soľ (NaCl) do pôdy, 30.3.2012 Myslím, že jakékoliv zasolení půdy je pro rostliny nežádoucí, vyjma slanomilných. Je jedno, jestli se jedná o NaCl nebo jiné soli, včetně přehnojení. Obsah soli obrátí optimální poměr osmotických tlaků půda - rostlina a rostliny nejsou schopné... celý příspěvek > |  | Meruňka Bergeron a mráz -24, 29.3.2012 nejspíše zaschla, já na podzim koupil Bergeron v marketu a zjevně ho nechali nezalitý, doufal jsem, že se namočený ve vodě nasaje, ale nestalo se a ted na jaře je už suchý zjevně. Tak jsem vyrazil do zahradnictví a tam byly zaschlé taky všechny, prý... celý příspěvek > |  | Zamrzlé žáby, 6.3.2012 Dobrý den, pokus jsou žáby stále u dna (pokud nejsou nejak uvězněné, zaklíněné) tak je raději nechte a vyčkejte. Pokud ale budou plavat na hladině bez známek života, tak v tomto případě už je můžete odstranit, už jim bohužel nepomůžete. |  | Popel z papíru do kompostu?, 17.2.2012 tiskařská čerň stejně jako barevné papíry obsahují těžké kovy, ty zůstanou převážně v popelu. pokud si chcete dobrovolně zamořit půdu, proč ne. |  | Mnohonozka?, 12.7.2011  Predpokladam, ze ta larva je na dne kyblu, takze bude pomerne velka. Bude to lisaj revovy, vidim na fotce i naznak zadniho trnu. Viz foto. |  | Znáte dlažbu z kamínků a pryskyřice?, 23.6.2011 Dobrý den,
také jsme oslovili firmu Topstone. Práci provedli kdy měli a kvalitně, ovšem cena oproti cenové nabídce je o 10.000,- dražší. Tak teď nevíme co s tím? |  | Rezavá gelovitá hmota na tůjích, 2.5.2011 Nu byt majitelem tech hrusni, tak bych spis tlacit na Vas, at ty jalovce co nejrychleji zlikvidujete. Ja sam uz jsem vsechny jalovce ze zahrady vyrezal, bylo by jich lito, ale nedalo se nic delat. Ted jsem zvedavy, jak se to projevi na... celý příspěvek > |  |
|  | D-test, 22.4.2011 Zde test z selbst.de kde Al-KO skončilo třetí od konce... a pak si vyberte |  | Kvetou moc brzo, 6.4.2011 u nas na Berounsku je zajimave, ze jen o 3dny kvete drive merunka nez broskvon... |  | Banánové slupky, 5.4.2011 Nu ja je tedy kompostuju, ale o jejich masivni chemizaci si taky nedelam iluze, takze bych je louhovat snad ani nezkousel.... |  | Broskvoň, 17.3.2011 zasadte ji hned a ostrihejte ji nejlepe do tzv.kotlovite koruny-na netu jiste najdete mnoho informaci... |  | Kapková závlaha u révy, 4.3.2011 1.-no napr.u nas se srazky mnohdy pohybuji od320-380mm za rok, takze onech 400mm se nekoná!
5.při kopání v lete je obvykle u nas vlhko v 80-100cm, jinak do teto hloubky suchotina
Urcite zavlaha zvysuje sklizne, ale treba kvalitu a barvu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|