|
Příspěvky uživatele - 71.185
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Řasa v jezírku teď na jaře, 9.6.2012 Tak vodu jsem ochutnal jak u pana Hrkala tak v Azaru, po soli ani památka. Voda čistá, bez zápachu a poměrně chutná. Závěr : Já to vidím na za 1. oplachované síto. Za 2. kvalitní filtrace. Za 3. vzduchovat a to tak že hodně. Pak už asi nemá cenu se o... celý příspěvek > |  | Účinnost štěrbinového filtru, 30.4.2012 Je to tkaná, kovová technická filtrační tkanina, asi 250 mic, objednal jsem si 4 kusy, nastříhali mi to na požadované rozměry a jeden kus i s dopravou vyšel tuším na 250Kč. Jak píše kolega níže, použít ty síťky proti mouchám, no nevím to jsou moc... celý příspěvek > |  |
|  | Účinnost štěrbinového filtru, 29.4.2012  Tak jsem si vyrobil konečně oplachované síto. Je to takové samo domo, ale funguje to a za pár korun.
|  | orchidej - Burrageara nelly isler, 21.2.2009 Dostala jsem radu, že stačí květinu, jednou za čtrnáct dní ponořit na půl hodiny do vody a pak prý kvete celý rok.Zkoušela jsem to zatím jen jednou, ale řekla bych, že jí nic neschází. |  |
|
|
|