Příspěvky uživatele - 49.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak na rez hrušnovou?, 22.10.2010
Když Vám někdo ukáže větviček různých druhů cypřišovitých konifer, dokážete z nich vybrat pravé tůje (Thuja) a odlišit je od jalovců, které jsou hostitelem rzi hrušňové? Navíc spóry rzi se větrem přenášejí stovky metrů daleko. Ani byste o těch... celý příspěvek >
Určení terminálu, 22.10.2010
Obě verze jsou možné. Zvolte si jeden z výhonů, který Vám jako terminál bude vyhovovat více (třeba proto, že je rovnějším pokračováním kmene) a druhý výhon výrazně zakraťte. Anebo třetí verze: jeden z těchto dvou navzájem si konkurujících výhonů... celý příspěvek >
Neznama, 21.10.2010
Tipuji, že je to některá z podzimních vytrvalých hvězdnic -  rod Aster? Josef.
Stopy, 21.10.2010
Ježek těžko bude dělat hovínka s peckami. Je to hmyzožravec. To spíše ta kuna, byť šelma, si na ovoci pochutná. Sušené švestky prý byly spolehlivou návnadou. A na kočičí stopy se mi to též nezdá. Alespoň naše číča ná prstíky kulatější. Zdá se mi -... celý příspěvek >
Fikus elastica, 11.10.2010
jaro bude asi lepší - bude více světla a mladé výhony se nebudou toli vytahovat a mohou být silnější.  Josef.
Omlouvám se za překlepy: Nebojte se......rozvětvuje se. Josef.
Nebojet se jeho seřezání: celkem spolehlivě obráží a rozvětveje se.  Josef.
Sophora japonica - Houba (plíseň?), 5.10.2010
Není to úplně zřetelné, ale jsou to kolonie beď tzv. "vatových" mšic - vlnatek anebo některých červců? Asi budou mít "výrazně negativní vliv na přežití jerlínu". Boj: pořádné insekticidy typu Karate apod. Více si zkuste vyhledat... celý příspěvek >
Co je to za kytku?, 4.10.2010
A dárce neví, co Vám dal? Josef.
To jsem rád, že jsem si tak vzpomněl a že je to pravda. Josef.
Magnólie, 4.10.2010
To, co je na fotce, je plod, ze kterého se vyloupne několik oranžových semen.  Tedy nic škodlivého, žádný nádor, ale přirozený jev.  josef.
Prosím poznáte?, 4.10.2010
Myslím, že stále je nejpoužívanější název turan kanadský - Erigeron canadensis. A je to dost dobře se množící jednoletý plevel! Josef.
Živý plot - buk nebo habr?, 4.10.2010
Jistě, zdravé silné rostliny vydrží ledacos. Zmínku o rašení jsem napsal pro ty, co na všechno mají dost času a najednou je tu jaro... Josef.
Vracím se k prvním dvěmas fotkám v tématu: připadá mi to trochu známé a že jsem se s tím kdysi před lety setkal. Pokud mne paměť neklame, nemohla by to být fejchoa - tropické ovoce (Feijoa sellowiana?) Nebo něco jiného jedlého? (Vyseto ze semínka po... celý příspěvek >
Co je to za rostliny?, 4.10.2010
S oběma reakcemi souhlasím. Josef.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika