|
Příspěvky uživatele - 161.25
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dotaz na omrznutí Orchidejí, 8.2.2012 Ano, ano, jde mi o přenesení z obchodu. Nemám s pěstováním kytek vůbec žádné zkušenosti, mám ji jako dárek. Docela se bojím, jak řikáte, že může být namrzlá již od prodejce. Když já ji potřebuju koupit teď a tuhle konkrétní barvu. Zateplím ji jak své... celý příspěvek > |  | Dotaz na omrznutí Orchidejí, 8.2.2012 Dobrý den, poradíte mi někdo, jak zabránit teplotnímu šoku u orchideje, kterou potřebuji přenést v tomto mrazu. Nebo myslíte, že jí nějakých 100 - 200 metrů neuškodí? Moc děkuju. |  |
|  | Zamrzání jezírka, 8.2.2012 Mě tam běží vývěva 15w čerpadýlka, hladina se v tom místě vaří a bublá, ale mráz nad tím vždy udělá kopuli a zamrzává, teď v posledních dnech :-( |  | Azuro 405 zazimovani, 23.9.2011 A čím se plachta zatíží aby zůstala ležet na hladině?
Jak jí chytit kolem bazénu které je téměř zapuštěň? Díky moc za rady |  | Jak zničit mech, 27.7.2010 Dobrý den,
ráda bych se zeptala, mame zatim kolem domu jen hromady hliny rozhrabane, i nerozhrabane. postupne jsem asi peti postriky zlikvidovala plevely, ktere rostly (byvale pole), ale nyni asi pred 14 dny se na velke casti jiz rozhrnute zeminy... celý příspěvek > |  | Vinná réva - odroda Attica, 4.5.2009 Kúpil som ju ako rezistentnú. Viac neviem. |  | Půda na zahradě, 10.4.2009 Dobry den, chtel bych se vas zeptat, mame malou zahradu cca 120m2, ale zatim pouze zavezenou ornou pudou z prilehleho pole, kolik je optimalni vyse nove zeminy, staci mi ta orna puda? A je dobre pred zasetim travniku tuto danou pudu prohnojit, nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|