Příspěvky uživatele - 161.25

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dotaz na omrznutí Orchidejí, 8.2.2012
Ano, ano, jde mi o přenesení z obchodu. Nemám s pěstováním kytek vůbec žádné zkušenosti, mám ji jako dárek. Docela se bojím, jak řikáte, že může být namrzlá již od prodejce. Když já ji potřebuju koupit teď a tuhle konkrétní barvu. Zateplím ji jak své... celý příspěvek >
Dotaz na omrznutí Orchidejí, 8.2.2012
Dobrý den, poradíte mi někdo, jak zabránit teplotnímu šoku u orchideje, kterou potřebuji přenést v tomto mrazu. Nebo myslíte, že jí nějakých 100 - 200 metrů neuškodí? Moc děkuju.
Zamrzání jezírka, 8.2.2012
Mě tam běží vývěva 15w čerpadýlka, hladina se v tom místě vaří a bublá, ale mráz nad tím vždy udělá kopuli a zamrzává, teď v posledních dnech :-(
Azuro 405 zazimovani, 23.9.2011
A čím se plachta zatíží aby zůstala ležet na hladině? Jak jí chytit kolem bazénu které je téměř zapuštěň? Díky moc za rady
Jak zničit mech, 27.7.2010
Dobrý den, ráda bych se zeptala, mame zatim kolem domu jen hromady hliny rozhrabane, i nerozhrabane. postupne jsem asi peti postriky zlikvidovala plevely, ktere rostly (byvale pole), ale nyni asi pred 14 dny se na velke casti jiz rozhrnute zeminy... celý příspěvek >
Vinná réva - odroda Attica, 4.5.2009
Kúpil som ju ako rezistentnú. Viac neviem.
Půda na zahradě, 10.4.2009
Dobry den, chtel bych se vas zeptat, mame malou zahradu cca 120m2, ale zatim pouze zavezenou ornou pudou z prilehleho pole, kolik je optimalni vyse nove zeminy, staci mi ta orna puda? A je dobre pred zasetim travniku tuto danou pudu prohnojit, nebo... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika