|
Příspěvky uživatele - 191.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kalanchoe, 26.3.2009 Dobrý den,
potřebovala bych poradit s pěstováním Kalanchoe. Mám 2 rostliny, ale ani jedna není jak má být.
První je kupovaná v supermarketu Po nějaké době, co jí mám doma, mi jakoby zešedla a lístečky se hodně zmenšily. Mám ji na jižním okně a... celý příspěvek > |  | přesazení orchideje, 22.3.2009 Koupili jsme ji ve výprodeji a moc se mi nelíbí substrát, ve kterém je.Je to jen samotná kůra a není moc hezká (nevím jak to popsat), ale myslím, že to není akutní. |  |
|  | přesazení orchideje, 22.3.2009 Dobrý den,
můžete mi někdo poradit, jestli můžu přesadit kvetoucí orchidej? |  | narcisy, tulipány, hyacinty, 16.3.2009 Já je ale bohužel nní zasadit nemohu. Během dvou měsíců budeme totiž celou zahradu přerývat. Nikdo se o ni dlouhou dobu nestaral a je plná bodláků a kopřiv. Navíc je příšerně hrbolatá, že ani nejde sekat. Asi za dva měsíce ji proto zořeme,... celý příspěvek > |  | narcisy, tulipány, hyacinty, 15.3.2009 Dobrý den, teď na jaře jsem si koupila narcisy, tulipány, hyacinty v květináčích. Už odkvetly. Chtěla bych je přesadit do záhonu, ale až na podzim (dřív to asi nepůjde). Poraďte mi prosím, jak se mám o kytky starat. |  | Jedovaté rostliny?, 13.3.2009 Můžete mi prosím někdo poradit, jestli jsou tyto rostliny (jejich části) jedovaté? : kalina, vonokvětka cesmínolistá, buxus, cesmína, ptačí zob. Mám doma malé dítě a nechtěla bych něco podcenit. Děkuju |  |
 |
|
|
|