Příspěvky uživatele - 191.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kalanchoe, 26.3.2009
Dobrý den, potřebovala bych poradit s pěstováním Kalanchoe. Mám 2 rostliny, ale ani jedna není jak má být. První je kupovaná v supermarketu Po nějaké době, co jí mám doma, mi jakoby zešedla a lístečky se hodně zmenšily. Mám ji na jižním okně a... celý příspěvek >
přesazení orchideje, 22.3.2009
Koupili jsme ji ve výprodeji a moc se mi nelíbí substrát, ve kterém je.Je to jen samotná kůra a není moc hezká (nevím jak to popsat), ale myslím, že to není akutní.
přesazení orchideje, 22.3.2009
Dobrý den, můžete mi někdo poradit, jestli můžu přesadit kvetoucí orchidej?
narcisy, tulipány, hyacinty, 16.3.2009
Já je ale bohužel nní zasadit nemohu. Během dvou měsíců budeme totiž celou zahradu přerývat. Nikdo se o ni dlouhou dobu nestaral a je plná bodláků a kopřiv. Navíc je příšerně hrbolatá, že ani nejde sekat. Asi za dva měsíce ji proto zořeme,... celý příspěvek >
narcisy, tulipány, hyacinty, 15.3.2009
Dobrý den, teď na jaře jsem si koupila narcisy, tulipány, hyacinty v květináčích. Už odkvetly. Chtěla bych je přesadit do záhonu, ale až na podzim (dřív to asi nepůjde). Poraďte mi prosím, jak se mám o kytky starat.
Jedovaté rostliny?, 13.3.2009
Můžete mi prosím někdo poradit, jestli jsou tyto rostliny (jejich části) jedovaté? : kalina, vonokvětka cesmínolistá, buxus, cesmína, ptačí zob. Mám doma malé dítě a nechtěla bych něco podcenit. Děkuju
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika