|
Příspěvky uživatele - 215.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fikus Benjamin - konce listu osychaji, 5.5.2009 chtělo by to fotku, takhle se jen domníváme.
Přiznám se, že mě to ale udivuje, benjamínka já považuju za nezničitelnou kytku, sama mám tři varianty a s tímhle jsem se ještě nestkala.
Stříhání jistě příčinou není. Neměnila jste stanoviště? V... celý příspěvek > |  | Rhynchostylis a Catasetum, 4.5.2009  Sakra, zapomněla jsem se přihlásit... takže zde jsou zmiňované fotky, na snímcích je patrné orosení v květináči, takhle to vypadá, po týdnu od posledního koupání, nezdá se, že by rostlina trpěla nedostatkem vody. |  |
|  | Rhynchostylis a Catasetum, 4.5.2009 Dobrý den Jiří,
změnou prostředí ba to být nemělo, rostlinu mám od února stále na stejném stanovišti.
Nedostatek vody napadl i mě, ale je pravdou, že se nedomnívám, že by to byl ta pravá příčina. Jednak zalévám všech 16 phalaenopsisů úplně stejně a... celý příspěvek > |  | Agáve, 3.5.2009 záleží na tom, jaký druh agáve máte. Zatím co některé nesnesou sebemenší mráz, jiné jsou odolnější. |  | Rhynchostylis a Catasetum, 30.4.2009  Tak zase po nějaké době zdravím.
A jak je mým zvykem opět s otázkami, i když tentokrát nejde o Vandu.
Od naší poslední rozmluvy jsem rozšířila počet faleňáků na 16 kousků. Předevčírem jsem koupala orchideje, jako vždycky. Zjistila jsem , že jeden z... celý příspěvek > |  | Co je to za kytičku?, 30.4.2009
|  |
 |
|
|
|