Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování orchideí, 19.4.2009
Nevím proč pro phaly samozavlažovací květináč. Phalaenopsisy potřebují nechávat pravidelně vyschnout substrát, já zalévám jednou za týden, někdy i déle. Více zjistíte pročtením diskusí o orchidejích S pozdravem Věra
Rhynchostylis a Catasetum, 19.4.2009 Obsahuje fotku
Teda pane Jiří, Vy mi dáváte... Ve volných chvílích surfuju po internetu a prohlížím si fotky orchidejí, vyrazila mi dech už spousta druhů, ale na tuhle "pavoučí" krasavici jsem ještě nenarazila. Copak je to za krásku? Přiznám se, že jsem... celý příspěvek >
Rhynchostylis a Catasetum, 18.4.2009 Obsahuje fotku
Tak jsem včera vyrazila na obchůzku po supermarketech, jsem tak strašně natěšená na tu Vandu, že jsem se rozhodla nečekat do května na výstavu a koupit ji hned. Bohužel. Prošla jsem OBI, Baumax, Kaufland, Hypernovu a Globus a nic. Ani jedna... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 17.4.2009
Toto je guzmánie, rod bromélie
Medinilla magnifica, 16.4.2009
No, pokud je mi známo, množí se vrcholovými řízky a to právě nyní na jaře. Doporučuje se celkem vysoká teplota potřebná k zakořenění, asi 25-30°C. Ale je pravda, že se všude dočtete, že množení je velmi obtížné. Já jsem se o to nikdy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika