Příspěvky uživatele - 215.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rhynchostylis a Catasetum, 6.6.2009 Obsahuje fotku
Zdravím Vás pane Jiří, rodinné trampoty mi zredukovaly poslední dobou čas strávený u internetu, takže jsem se moc neozývala, ale koukám, že Vy také ne Tak, nejdříve se vrátím k mému problému s listem phalaenopsisu. Nasadil jste mi brouka do hlavy... celý příspěvek >
Orchidee, 5.6.2009
Stříhala jsem a stříhám stonky phalů vždy, když jsou špičky zaschlé. Ustřihnu je až na bázi rostliny. Vykvetly mi pokaždé znovu a bohatěji, než když se nechávají narůstat staré stvoly. Jsem přesvědčená, že pokud chce phal kvést, cestu si najde
Orchidee vanda, 5.6.2009
Pročtěte si zde diskusi s názvem Rhynchostylis a Catasetum, je tam podrobný návod na pěstování Vandy
Orchidee, 5.6.2009
Záleží na tom, čemu říkáte chřadnutí. Nenapsala jste jestli listy mění barvu. Pokud listy jakoby "hadrovatí" - jsou povadlé a vrásčité, ale zelené, tipuji na nedostatek vody. Mě se totiž zálivka jednou za 14 dní zdá málo. Pokud je to tento... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika