Příspěvky uživatele - 115.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Orchidee, 5.6.2009
Dobrý den. Také pěstuji orchidej Phalaenopsis. Má obalené stonky květy, ale všimla jsem si, že chřadnou dva listy. Chci se zeptat, zda je možné, aby by se orchidej vysílila kvetenstvím. Pravidelně zalévám (jednou za dva týdny), odstátou vodou.... celý příspěvek >
pěstování orchidejí, 26.9.2008
Děkuji hostu 67.226 za vyčerpávající odpověď. Jsem v pěstování orchidejí začátečník. Slyšela jsem, že  " převeliká "  péče o orchideje jim škodí - přesvědčila jsem se sama...  Vaše rady si beru k srdci a budu se jimi řídit.... celý příspěvek >
pěstování orchidejí, 25.9.2008
Přeji všem hezký den. Také jsem dostala darem 3 ks orchideje. Nádherně kvetly, po odkvětu jsem (neznalostí) nad třetím očkem odstřihla stonek. Asi se o ně moc starám - pravidelně v neděli máčím do týden odstáté vody s hnojivem. Máčím cca 1 hodinu.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika