|
Příspěvky uživatele - 176.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dosna - kana, 10.11.2008 Dosnu pěstuji již řadu let a vždy kvete.Nic mimořádného nevyžaduje.Přes zimu v nádobě se zeminou ve sklepě, ani nezalévám.Na jaře šup ven, a výsledky se dostaví´.Čím... sedlák, tím větší brambory, v tomto případě canny.
Mnoho pěstitelských... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí, 25.6.2008 Dobrý den, prosím o radu ohledně orchideje. Když jsem jí dostala jako dárek, měla 6 květů a 6 poupat. Těšila jsem se až mi poupata rozkvetou ale ouha. Během 14ti dnů mi všechna poupata opadala. Dost mě to mrzelo. 1x týdně ji zalévám, je na normálním... celý příspěvek > |  |
|  | Orchidee, 27.5.2007 Dobrý den, mě zajímá, zda může být orchidei kterou jsem zakoupila v květníku průsvitném, v ozdobném, keramickém obalu.Někdo řekne ano a někdo né. Děkuji a přeji hezký den. |  |
|
|
|