|
Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 13.3.2012 Drubež Hořešovice - tam jezdíme kladenaci a okolí nebo do Ředhoště
|
 |
Kdo mi zabíjí slepice?, 16.2.2012 kuna je predátor tchoře skoro neuvidíte a těžko jí do sklopce chytíte má ráda sušenou švestku |
 |
|
 |
Hlodavci na půdě, 13.2.2012 kuna se chyta na sušenou švestku |
 |
Jakou atraktivní švestku pro děti, 4.2.2012 Jestli máte dost místa skuste opál je moc dobrej |
 |
Jakou atraktivní švestku pro děti, 27.1.2012 Nejranější a nejvíc nám doma chutna OPÁL Švédská slíva do vyšších poloh |
 |
Plachta na kopřivy, 25.1.2012 Zdravím bylo to z nějake jutoviny jako huzté pytle určitě by to dnes nahradily ruzné tkané plachty mohly by o tom vědět ve firmách co dělají z plachtama na přívěsy a auta nebo se prodavají požární roušky nebo starej žok na chmel trávu jsme vozili na... celý příspěvek > |
 |
Vari GCV 190 vs. kopec, 18.1.2012 Zdravím míval jem PF62 uvezla 15q spotřeba 4x víc jak Vari které uveze 4x mín a ma s tím problém je tam znat že chybí diferák a má malá kola je jen tak na nějaké drobné převezení po zahradě a ve vesnici ale zese je vynikající co se týka rotační... celý příspěvek > |
 |
Pasivní plečka Vari, 16.1.2012 dravim otáček se nebojte ani to nepoznáte musíte na upevnění vyndat ty dva kolíčky a namontovat pro upevnění čtyřtaktu cena asi 300,. jinak jsem starší pořídil za 2000,- |
 |
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 8.1.2012 Tak jsem prohledl prospekty a nejširší je 425cm my co se tím neživíme ta šířka 256cm stačí |
 |
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012 Zdravím ikdyž jsem si koupil před lety prifily na světlíky a nasčítání cen skla práce a nikdy to tak nevyrobím firmy to mají zpracované na počítači maly odpad slka a materiálu a nové technologije moc bych neušetřil a nebylo by to tak pěkné a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Držák na pytle, 3.1.2012 Vzpomínam na konstrukci s dratu ktera stála u míry na chmelnici a zde zavěšen žok chele sypaly se do něj věrtele už vidím jak by napěchovanej žok někdo vyndaval ze sudu |
 |
Držák na pytle, 2.1.2012 To není moc dobrá rada asi bydlíte ve městě v paneláku |
 |
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 15.12.2011 Zdravím ikdyž jezdím každy den přes Libovici Blaha už nám to nepoví jen jeho dcera ale ona nešla v jeho šlépějích |
 |
Pasivní plečka Vari, 2.12.2011 Děkuji za Vaše odpovědí víme všichni o čem je řeč předloni jsem pořídil novou Vari s Hondou a starší rotavátor a aktivní-/rotační/plečku jsem s ní taky velmi spokojen a abych nemusel přestavovat šířku pořídil jsem si ještě jednu starší a jenom... celý příspěvek > |
 |
Elektrika nebo benzin?, 25.11.2011 Zdravím vše jsem vyskoušel nejdřív elektrickou pak bevzinku pak vari s mulčovačem a nakonec na jaře pořídíme husy at to spasou |
 |