Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je možné dát slepice obskočit kohoutem někde v drůbežárně?, 13.3.2012
Drubež Hořešovice - tam jezdíme kladenaci a okolí nebo do Ředhoště
Kdo mi zabíjí slepice?, 16.2.2012
kuna je predátor tchoře skoro neuvidíte a těžko jí do sklopce chytíte má ráda sušenou švestku
Hlodavci na půdě, 13.2.2012
kuna se chyta na sušenou švestku
Jakou atraktivní švestku pro děti, 4.2.2012
Jestli máte dost místa skuste opál je moc dobrej
Jakou atraktivní švestku pro děti, 27.1.2012
Nejranější a nejvíc nám doma chutna OPÁL Švédská slíva do vyšších poloh
Plachta na kopřivy, 25.1.2012
Zdravím bylo to z nějake jutoviny jako huzté pytle určitě by to dnes nahradily ruzné tkané plachty mohly by o tom vědět ve firmách co dělají z plachtama na přívěsy a auta nebo se prodavají požární roušky nebo starej žok na chmel trávu jsme vozili na... celý příspěvek >
Vari GCV 190 vs. kopec, 18.1.2012
Zdravím míval jem PF62 uvezla 15q spotřeba 4x víc jak Vari které uveze 4x mín a ma s tím problém je tam znat že chybí diferák a má malá kola je jen tak na nějaké drobné převezení po zahradě a ve vesnici ale zese je vynikající co se týka rotační... celý příspěvek >
Pasivní plečka Vari, 16.1.2012
dravim otáček se nebojte ani to nepoznáte musíte na upevnění vyndat ty dva kolíčky a namontovat pro upevnění čtyřtaktu cena asi 300,. jinak jsem starší pořídil za 2000,-
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 8.1.2012
Tak jsem prohledl prospekty a nejširší je 425cm my co se tím neživíme ta šířka 256cm stačí
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012
Zdravím ikdyž jsem si koupil před lety prifily na světlíky a nasčítání cen skla práce a nikdy to tak nevyrobím firmy to mají zpracované na počítači maly odpad slka a materiálu a nové technologije moc bych neušetřil a nebylo by to tak pěkné a... celý příspěvek >
Držák na pytle, 3.1.2012
Vzpomínam na konstrukci s dratu ktera stála u míry na chmelnici a zde zavěšen žok chele sypaly se do něj věrtele už vidím jak by napěchovanej žok někdo vyndaval ze sudu
Držák na pytle, 2.1.2012
To není moc dobrá rada asi bydlíte ve městě v paneláku
(Báječná) Bláhova oranžová reneta, 15.12.2011
Zdravím ikdyž jezdím každy den přes Libovici Blaha už nám to nepoví jen jeho dcera ale ona nešla v jeho šlépějích
Pasivní plečka Vari, 2.12.2011
Děkuji za Vaše odpovědí víme všichni o čem je řeč předloni jsem pořídil novou Vari s Hondou a starší rotavátor a aktivní-/rotační/plečku jsem s ní taky velmi spokojen a abych nemusel přestavovat šířku pořídil jsem si ještě jednu starší a jenom... celý příspěvek >
Elektrika nebo benzin?, 25.11.2011
Zdravím vše jsem vyskoušel nejdřív elektrickou pak bevzinku pak vari s mulčovačem a nakonec na jaře pořídíme husy at to spasou
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika