Příspěvky uživatele - 0.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rheingold? Oulinská? Kterou?, 14.8.2013
ja bydlím u Slaného 300m do vyšších oblastí je odolnej Švédskej Opál je dobrej sice není žlutej je ranej a je to namka kdo ho nezná tak kouká co to je než dozrajou švestky tak si pochutnáme
Rheingold? Oulinská? Kterou?, 14.8.2013
dobrý den trochu odbočím mohu doporučit tipalu žlutý oválný žlutý špendlík sladký a je to dříč
Cerpadlo darling, 2.8.2013
zřejmé se jedná o výrobek ze sigmy bud AL nebo SVA je krasně vidět délku dráhy už jsem to dělal z paměti a borci nám je na dílnu nosili rozebrané v kýblu když bylo vyběhlé soustružník plochy přetočil a znovu napasoval před rozebráním si značili... celý příspěvek >
Jaké byliny použít proti kokcidioze králíků?, 29.7.2013
dobry den moje zušenost s chovem kralíku byla ti co utekli z králíkárny a živili se na zahradě narostli jednou tolik priti těm co žili v králíkárně a dostali trávu nasekanou na krajnici u silnice a na játrech měli kokcidije
Třešeň nebo sladká Višeň - hledám vhodnou odrůdu, 3.6.2013
vzpomínám na třešnovky nad naší rodnou vesnicí kam jsme před 50 lety odpoledne chodili pást takzvané záhumenkové krávy a jako kluci jsme znali každý strom u domu jsem zasadil Napolenovu chrupku Van a ještě jednu třešen už si nevzpomenu na název jen... celý příspěvek >
Ruční pumpa, 28.5.2013
většinou těm válcum nic není stačilo by je upnou do soustruhu na prkýnko smirek a vyčistit je nové těsnění napustit sádlem když tam dáte suchý od výrobce začas to mýžete dělat znovu
Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 25.3.2013
zdravím Primisima Delbard mi v lonském roce odešla byla nejranější chutově nic moc Harbinger mám 5 stromku jsou vynikající každej mi je závidí v době když jsou broskve z dovozu já sklízím krásné žlutomasé samozřejmě že ranější odrudy před Redhavenem... celý příspěvek >
Účinnost domácí vodárny, 24.3.2013
konečně se tu objevil řemeslník ostatní nevědí která bije
Účinnost domácí vodárny, 24.3.2013
zadání velice špatné neobsahuje zákadní informace
Servořízení TZ4k14 foto pro p. Chrástka, 24.3.2013
Přeji krásný den ikdyž tomu jaru se nějak nechce mám problém jsem nerozhodný mezi nákupem tékačka nebo zetoru vlastním sice 4ha ale chci obdělávat jen 1ha vojtěšky a par řáhku brambor když posoudím pořizovací cenu je to stejné tkáčko by bylo... celý příspěvek >
Čím sekat zahradu ve svahu - plocha přes 2ha, 22.3.2013
Krásný den měl bych otázku potřebuji poradit vlastním 4 ha pole moje myšlenka je 3 ha pronajmout a na 1 ha nechat nasít vojtěšku na sušení a krmení pro zvířata zatím vlastním novou vari s oběma převodovkami s rotační sekačkou odvoz píce bych ze... celý příspěvek >
Musím svítit vylíhnutým kuřatům?, 19.3.2013
babička vylíhnutá kuřata dávala do košíku vystlaného starým svetrem a přikryla je několikrát za den je dala do krabice pití a krupky
Domácí výcvik vlčáka, 18.3.2013
za nas mlady psi s psovodem odvelili do Libělovic a po pul roce přišli vycvičený ale stejně každý den měli 2 hodiny trenýrovky do hospody do rukávu 7 lahváču a spátky nejhorší bylo po dvou letech loučení
Dotaz k chovu kozy domácí, 7.3.2013
Zdravím právě pro ně stavím chlív z ohrádkama včera mi přivezli koryta e hladinové napáječky tak uvidíme jak se jim tam bude líbit včera mi vnučka řekla že si přivede ovečku už má pro ni jméno a od ní jehnátka že sníme
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 28.2.2013
Tipalu mužu jen doporučit je chutná roste bujně a je to dříč Opál je chutově výbornej ranej plodí střídavě jak píšete o Kralovně Viktoriji myslel jsem že se jedná o třešen
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika