|
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 3.1.2017  Peter pozri stránku čo som ti poslal maeilom aj tu je na fóre, dočitaš sa o vsetkých odrodách.Ked chceš pošlem ti diskusné forum amerických stránok kde amici pisali o nových červených marhulkách či nechutia ako zemiaky, ale europský záhradkári ich... celý příspěvek > |
 |
Soumrak pěstování meruněk z Escande?, 3.1.2017  Pre P. z Pardubic usvit nad pestovanim marhul v Escande tu sú nové odrody.
Treba kliknút vyberte si rôzne zobrazia sa odrody na ne kliknete a môžte čitat.
|
 |
|
 |
Malvazinka, 2.1.2017  Tu je na Wavite. |
 |
Malvazinka, 2.1.2017 Malvazinka dobre rodí na slaborastúcich podpnikoch. |
 |
Červené marhulky, 19.12.2016 Zdravím pan Jiři FN mne Pricia zaštepená zarodí, keď bude chcet vrúbel pošlem, všetko sa počase dá zohnať, len treba poznať tých správnych záhradkárov. Ked ja môžem ist do rakúska kupit Priciu za 20 E prečo vi by ste nemohol ma ich tam spústu +cesta,... celý příspěvek > |
 |
Nové Srbské odrody, 19.12.2016 Stačí vedieť vyhladavat dajte si www.institút cacak cenovník
alebo naťukat rumunský šlachtitelia na prvej stranke pan Komžik z kohaplantu Levice popisuje navštevu rum.šlach.stanice velmi sladké sú 2 odrody... celý příspěvek > |
 |
Nové Srbské odrody, 19.12.2016  Ani Rumunsku nezaspali. |
 |
Nové Srbské odrody, 19.12.2016  Dalšie odrody. |
 |
Nové Srbské odrody, 19.12.2016  V čačaku nezaspali na vavrínoch a šlachtili ďalšie nové odrody foto mobilom fotky sa nedali stiahnút komentár si treba nájsť na srbských stránkach. Na youtube majú videá o slivkach a marhulkách doktor Keserovic rozprava maju 60 odr8... celý příspěvek > |
 |
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 17.12.2016 Pan Jiří toto je zastaralá metoda, droždie sa už nepouživa dajte si videa palenice.sk uvidite kopu novinek a určite je to aj na vašich stránkach. |
 |
|
 |
Kvašení ušlechtilými kvasinkami nebo nadivoko, 16.12.2016  Dajte si video na youtube Výroba ovocného destilátu zotriasajú to strojovo stopky listy všetko do kvasu. |
 |