Příspěvky uživatele - 19.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokojovka, 17.3.2009
Ahojky, klívie má kořeny, ale kytička na fotu klívii vůbec nepřipomíná.Klívie má tenčí a delší listy, tmavě zelené barvy.Hezký den.
sundevila v zimě, 17.3.2009
Ahojky, tak to máte pravdu, sázka to je.Mě se zatím daří druhou zimu tu sázku vyhrávat, ale znám spousty lidí kterým nevydržela.A taky každý zahradník vám řekne něco jiného, ohledně zimování.Podle jednoho zimovat ve tmě jak třeba durmany, nechat... celý příspěvek >
pokojovka do tmave chodby, 17.3.2009
Dobrý den, a co třeba Aglaonema commutatum - Aglaonema čínská?Mám ji v koutě, moc světla si neužije, ale při tom je nádherná Hezký den.
Brambořík, 15.3.2009
Dobrý den, jak už je tady psáno teplota 15st. je tak nejideálnější.Prostě a jednoduše strčte prst do zeminy v květináči a pokud je moc přemokřená nechat vyschnout, Velmi opatrně odstraňte bílý povlak a pokud bude potřeba nahraďte novou zeminou a... celý příspěvek >
Co je to za kytku?, 5.3.2009
Euphorbia tirucalli - pryšec. Hezký den
Campanula zvonek nevěsta, 1.3.2009
Ahojky Magdi, rozmnožuji a úspěšně, ale tak že starou rostlinu doslova oberu a získané výhonky nedávám hned do květináče, ale do skleničky s vodou a sázím až jsou kořínky.S tím sázením hned do květníku, to nebylo to pravé ořechové, Z pěti vsazených... celý příspěvek >
kavyl - jarní sestřih?, 28.2.2009
Dobrý den Květo, nic se nedá dělat, uvidím jak to dopadne, kavyl je už venku a má se čile k světu, jen mě překvapilo, že na obale bylo psáno " dlouhá doba klíčivosti " a on byl za týden venku.Včera jakmile slezl sníh už jsem čvachtala po... celý příspěvek >
sušení minidýně, 24.2.2009
Mám tu stejnou zkušenost, žádný fígl v tom není.Hlavně dobře vyzrálá a nepoškozená.Po utržení je ještě nechávám rozložené venku a pak už dávám do košíčků a ošatek.Sem tam se stane, že některá začne plesnivět, ale dýniček bývá dost, tak to zas taková... celý příspěvek >
Wisteria floribunda - jak správně řezat už vím?, 24.2.2009
Dobrý den, vloni na jaře jsem dostala wisterii floribundu"rosea".Asi koupenou v bau..Je roubovaná a tak tajně doufám, že pokvete.Dočetla jsem se, že chce tvrdý režim, nezalévat, nehnojit a razantní střih.Co vy na to?Já ji teda minulý rok... celý příspěvek >
kavyl - jarní sestřih?, 24.2.2009
Dobrý den, tak to jste mě teda moc nepotěšilaAno, je to od nohelgarden.Trávy začínám teprve pěstovat, tak se moc neorientuji.Sem tam něco koupím, když najdu v obchodě semínka tak taky, ale u kavylu tohoto druhu jsem vlastně nic nenašla.Sama jsem... celý příspěvek >
Zastříhávání rajčat?, 23.2.2009
Pane Vili, pokud je to pro vás koníček je to v naprostém pořádku, a určitě spousta lidí najde ve vašich příspěvcích inspiraci a pomoc.Strašně moc mi připomínáte, tím jak píšete a jak do detailu máte vše propracované, mého tatínka.Taky strojař.Máte... celý příspěvek >
teplota pro klíčení paprik, 22.2.2009
Martine, ftipálku jeden.Ale fakt jsem to zkusila jak jste radil a teploměr ukazoval 20st.Zas tak nemrzne tak by to bylo asi v mrazech míň.A ta teplota v těch miskách je opravdu přes 25st.Asi čaruji.Ale nic zvláštního průhl.plast misky od masa, výs... celý příspěvek >
Martine, sluníčko?tady jsem ho už tři dny neviděla.A tu teplotu jsem měřila jen chvíli před tím než jsem to napsala.Ale kdyby jste věděl jak to slunce přivolat... Hezký večer
Zastříhávání rajčat?, 22.2.2009
Díky, snažím se.
Teď teda mám plastová okna, ale tento způsob jsem používala i u starých dřevěných oknech a žádný problém.A ještě pane Kohoutek, napsala jsem to co se mi osvědčilo a s čím jsem spokojená.Možná by stačilo napsat Váš postup a popsat vaše zkušenosti a ne... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika