Příspěvky uživatele - 234.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zná někdo tento kaktus?, 28.1.2013
Tak jsem to zkusil: stačilo napsat Mammilaria - a google mi hned nabídl Mammilaria elongata.... A hned na první sadě obrázků je tam asi pětkrát... Josef.
Ono je mammiláriá hrozně moc druhů (snad i stovky, je to snad nejrozsáhlejší rod kaktusů). Ale při troše hledání na ten správný narazíte. Josef.
Zná někdo název této květiny?, 28.1.2013
A když už jsem se přihlásil s kaktusem na vedlejším vlákně, tak napíšu, i tuhle kytičku: pryšec běložilný - Euphorbia leuconeura. (Ten nemám). Josef.
Ŕekl bych, že je to jedna z nejběžnějších mammilárií. Druh bohužel nevím (ale asi loni nebo předloni se tu na ni někdo taky ptal - muselo by se hledat v archívu). A byl to taky jeden ze tří mých prvních kaktusů - před mnoha (35?) lety. (Druhý byla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika