Příspěvky uživatele - 111.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
třapatka - rudbekie - echinacea, 2.11.2008
Krom toho, ve většině přpadů se lidé, které spojuje nějaká záliba nechovají jako rivalové. Souhlasím s Vámi a s Micuko, že radost z toho, že lze někoho obdarovat je velikou odměnou. A i tady platí: "přej a bude ti přáno, dej a bude ti... celý příspěvek >
proč mi nekvete, 2.11.2008
Pravděpodobně ano. Svítí tam sluníčko, když je jasno, ale je pravda, že v té místnosti nikdy není žádné "vedro" i při teplotách více než 30st se neohřeje přes 23-24st a na tom parapetu bez sluníčka je docela "kosa". M.R.
proč mi nekvete, 2.11.2008
Taky jsem nebyla nikdy moc úspěšná. Loni jsem si koupila kvetoucí kaktus, chvíli kvetl a pak konec. Vzala jsem ho na chalupu, doteď je na jižním oknu, zalévala jsem ho docela spoře, většinou až když jsem si všimla, že má zeminu dost suchou. Minulý... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika