|
Příspěvky uživatele - 193.53
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za pokojovku?, 12.9.2012 Je to ona :)... děkuji |  | Co je to za pokojovku?, 11.9.2012  Dobrý den,
dostala jsem ji od jedné známé, ale ani podle obrázku z netu nepoznám o jakou květinu se jedná.
Díky za odpověď
Monika |  |
|  | Vertimec a třásenka, 4.9.2012 Dobrý den,
nevíte někdo za jak dlouho třásenka po postřiku Vertimecem zemře?
Děkuji za odpověď Monika |  | O jaký druh jde?, 3.9.2012  Tak máte pravdu! Je to třásenka... mám ji i na jiných kytkách :(Teď jdu vygooglit jak s těmi mrškami můžu zatočit.
Děkuji za radu Monika |  | O jaký druh jde?, 1.9.2012  ještě jedno foto... |  | O jaký druh jde?, 1.9.2012  Prosím o radu. Nevím jak se správně postarat o tuto orchidej, protože nevím o jaký druh jde. Koupila jsem ji cca před 2 lety v Hornbachu za 49,-. Byla odkvetlá a "skleslá", ale nedalo mi to... Doma ji začaly vyrůstat nové listy, po nějaké době... celý příspěvek > |  |
|
|
|