|
Příspěvky uživatele - 105.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Brouci, 23.6.2012 no mě to tak humorné teda nepřipadá!
Nejsem žádná ničitelka broučků, ploštic jak píšete, pavoučků aj., ale rozhodně když chci relaxovat s dětmi na zahradě nemám zájem o kolonie - přímo hroudy červených ploštic, které lezou úplně všude!
Víte... celý příspěvek > |  | Chřadnoucí sloní noha, 8.3.2012 Dobrý den, má krásná velká sloní noha se poslední dobou vůbec nedaří.Začala se na ní objevovat taková divná bíla pěna..Čím to může být?Děkuji |  |
|  | Opadává ní plodů Rosana, 7.7.2010 Pozoruji totéž u mladých jabloní už asi třetí rok. Všimla jsem si, že stopky nezralých jablíček jsou jakoby naříznuté.Plod usychá a upadne. Zjistila jsem, že příčinou je brouk zobonoska, který do stopky klade vajíčka. Způsobuje rovněž v plodech dírky... celý příspěvek > |  |
|
|
|