|
Příspěvky uživatele - 26.76
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 23.6.2013 Dobrý den, máte pravdu, v tom květináči je dosti těžká , zazimování je hodně náročné. Teď se mi v horní části rozdvojila, tak uvidíme co se s ní bude dít. Přesto je moc hezká, takže tu starost si s ní budeme muset dát, byla by jí škoda. Díky za... celý příspěvek > |  | Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 14.6.2013 Díky za vysvětlení, určitě s tím máte zkušenost. Můžu jí tedy zasadit volně na zahradu, nebo jí raději mám nechat v květináči a na zimu jí uklízet, i když zatím nevím kam :). Nevím co by s ní udělal sní a mráz. Přesto díííky
Po napsání... celý příspěvek > |  |
|  | Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 13.6.2013 Díky za příspěvek, ale nejsem si jistý zda je to ten druh co píšete. Vámi uvedený druh je podle mě spíše typu keře a má palma má skoro 1,5 m. Budu hledat na internetu dál, ale ještě jednou díky. |  | Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 3.6.2013 Díky, za příspěvek |  | Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 2.6.2013  Dobrý den, dostal jsem větší palmu a potřeboval bych prosím poradit o jaký druh palmy se jedná a zda je mrazuvzdorná. Obrázek palmy zkusím dát do přílohy. Děkuji všem za jakoukoliv odpověď. |  |
 |
|
|
|