Příspěvky uživatele - 26.76

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 23.6.2013
Dobrý den, máte pravdu, v tom květináči je dosti těžká , zazimování je hodně náročné. Teď se mi v horní části rozdvojila, tak uvidíme co se s ní bude dít. Přesto je moc hezká, takže tu starost si s ní budeme muset dát, byla by jí škoda. Díky za... celý příspěvek >
Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 14.6.2013
Díky za vysvětlení, určitě s tím máte zkušenost. Můžu jí tedy zasadit volně na zahradu, nebo jí raději mám nechat v květináči a na zimu jí uklízet, i když zatím nevím kam :). Nevím co by s ní udělal sní a mráz. Přesto díííky  Po napsání... celý příspěvek >
Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 13.6.2013
Díky za příspěvek, ale nejsem si jistý zda je to ten druh co píšete. Vámi uvedený druh je podle mě spíše typu keře a má palma má skoro 1,5 m. Budu hledat na internetu dál, ale ještě jednou díky.
Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 3.6.2013
Díky, za příspěvek
Pomůžete mi pls poznat mojí palmu, 2.6.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, dostal jsem větší palmu a potřeboval bych prosím poradit o jaký druh palmy se jedná a zda je mrazuvzdorná. Obrázek palmy zkusím dát do přílohy. Děkuji všem za jakoukoliv odpověď.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika