Příspěvky uživatele - 168.177

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pěstování phaleanopsis, 11.11.2008
Dobrý den. Po čase Vás opět prosím o radu. Jak jsem dříve psala, mé orchidee nevypadaly nejlépe.Vzdušné kořeny pomalu usychaly a u jedné se dokonce oběvilo něco jako plíseň na jednom kořenu přímo ve květináči. Začalo se jim dařit lépe. Usychání... celý příspěvek >
pěstování phaleanopsis, 15.10.2008
Dobrý den.Tak už tase otravuji, ale mám problém.U té orchideje jak jsem už před tím psala, že má ovadlé květy, tak jsem zjistila na některých kořenech co jsou v květináči plíseň.Přitom bych řekla, že po poslední zálivce se jí daří lépe a květy se... celý příspěvek >
pěstování phaleanopsis, 2.10.2008
Kořeny jsou některé bohužel opravdu uschlé.Tak jsem ale květiny dostala... Dá se to nějak napravit?Třeba častějším rosením 2x za den? Děkuji za odpověď, Patrika.
pěstování phaleanopsis, 1.10.2008
Dobrý den, prosím opět po čase o radu. Mám u orchideí nějaké suché vzdušné kořeny.Je to normální?Rosím tak jednou za dva dny a zálivku jsem prováděla ponorem před třemi týdny.Déle je nemám. Dále jsem se chtěla zeptat, když je budu chtít přihnojit... celý příspěvek >
Pěstování orchideí, 4.9.2008
Děkuji moc za radu.Při registraci mi bohužel nepřišel e-mail s heslem.Není ani ve spamu... Ještě jednou děkuji   Patrika
Pěstování orchideí, 3.9.2008
Díky za odpověď.Prosím tě, a zastřihl jsi ten stonek?
Chtěla jsem poslat ještě foto, ale to nevím jak.Bohužel jsem na to nepřišla...
Chtěla jsem ještě připsat, že tu ulomenou větvičku jsem dala zatím do vázy s vodou, protože jinak nevím co s tím a je mi to líto vyhodit... Patrika
Dobrý den, prosím o radu-jako tady všichni.Dostala jsem krásnou orchidei.Na těchto stránkách jsem se ledacos dočetla, takže jako začátečník už nenám ani tak obavy o to, jestli mou péči chudák přežije.Nevím si ale rady s tímto: dcerka 2roky mi včera... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika