Příspěvky uživatele - 44.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
jakou vodu, 25.6.2008
Taky máme doma tvrdou vodu. V takovém případě je dobré, jednou za několik měsíců postavit kytky do vany a substrát pořádně propláchnout sprchou. Sprchujte opatrně, aby jste substrát nevyplavili, ale důkladně několik minut. Já když to dělám, tak... celý příspěvek >
Dřevitá pivoňka - zakrnělé listy, 24.6.2008
Jsem na tom podobně, mně navíc listy, které pivoňka měla, začínají zasychat. Koupila jsem dvě a druhá o pět metrů dál na stejné terase krásně roste. Včera jsem byla v Baumaxu, mají tam ve slevě za poloviční cenu v kontejnercích neprodané zbytky. Vím... celý příspěvek >
mečíky (gladioly), 23.6.2008
V zimě jsem si koupila plný sáček hlíz mečíků. Zahradu teprve dáváme do pořádku (byla řadu let neudržovaná, spíš rumisko), tak jsem pro spousu jiné práce na mečíky zapomněla. Včera jsem je objevila v dílně. Některé jsou narašené, některé scvrklé.... celý příspěvek >
uštípané vršky rostlin, 23.6.2008
Já jsem měla asi před třemi týdny uštípaná všechna poupata na růžích. Byl to skoro čistý řez, nezůstalo jediné poupátko. Protože máme chatu se zahradou první rok, vůbec nevím, co je to za druh růží, a letos to už tedy asi nezjistím, pokud nevykvetou... celý příspěvek >
Venkovní ibišek, 29.5.2008
Ty ibišky vypadají jako mladé řízky a ne jako "hotové" rostlinky. Ibišek koření pomalu, takže problém by mohl být mimo jiné i v nedostatečně vyvinutém kořenovém systému. Nicméně dalších poškození vidím několik: za prvé okousání (těžko... celý příspěvek >
Moniliová spála, 5.5.2008
Jestli ono to právě není tím, že skoro žádné mrazy nebyly?
Jaké dřeviny k secesní vile?, 25.4.2008
Podívejte se taky třeba na různé Muchovy plakáty, pohlednice a podobně. Má tam spousty rostlin a květin v pozadí, z toho poznáte, co bylo v secesi moderní... Jak tak chodím u nás po čtvrti, která vznikla na počátku minulého století, tak mě vždycky... celý příspěvek >
Dezinfekce půdy, 18.3.2008
Různí cizopasníci zvířat se přenášejí především trusem. Když vyčistíte prostor od starého trusu, zahradu budete normálně udržovat a starat se o to, aby měla zdravé rostlinstvo, tak se nemusíte ničeho bát. Kdyby jste to chtěla brát zgruntu, tak... celý příspěvek >
tavolník, 12.9.2007
Tavolník van Houteův vyroste i tři metry na výšku. Můžete z něj mít krásný přírodní živý plot, nebo stříhaný, obojí jsou hezké. Obojí se ale musí stříhat. Když to neuděláte, tak za pár let přestárlé dlouhé větve budou převislé, pak celý keř rozvalí... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika