|
Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 13.4.2008 Danielo máte můj souhlas sluníčko já to taky miluji bílé sušené na slunci a to barevné prostě otočím na rub aby se -nevyšisovaly-barvy. A jak to prádlo nádherně voní na to nemá žádná aviváž |
 |
Vlašské ořechy - nový recept, 13.4.2008 Zrovna jsem včera večer vyndala z mrazáku kuře a dumala jak ho udělat.Tak teď už vím všechno potřebné mám jdu vařit.Přeji dobrý den a dobrou chuť. |
 |
|
 |
Difenbachie, 12.4.2008 Zrovna na Vás jsem myslela pane Janča když jsme si psaly s Danielou.Říkala jsem si že budete vědět co to je na listech Danieliny kytky Já pěstovala diefenbachii v paneláku a tam ji každodenní rosení prospívalo tu stejnou mám teď v rod. domě a tolik... celý příspěvek > |
 |
Difenbachie, 12.4.2008 Danielo tak to opravdu nevím mě to přijde jak spálené od sluníčka ale na slunci ji nemáte.Já ji mám taky dál od okna je bez přímého slunce zalévám tak třikrá týdně zároveň s rosením ale ne moc zeminu na povrchu mám suchou prostě pravidelně po menších... celý příspěvek > |
 |
Difenbachie, 12.4.2008 Já zalévám horem a tak třikrát týdně rosím. |
 |
Vlašské ořechy - nový recept, 12.4.2008 Na to je snad jediný recept mabídnout k odkoupení nejbliššímu cukráři.Jinak nedalo mi to a zalistovala jsem v manželově sbírce kuchařek a nic co by pomohlo samé osvědčené recepty které 100pro taky znáte. Jen v jedné mě zaujal recept na kompot z... celý příspěvek > |
 |
zkušenosti se zavoskovanými růžemi, 12.4.2008 Ferda Mravenec to určitě četl ale má rozum a nereaguje |
 |
Grilování na kameni, 12.4.2008 Nebudu hodnotit povrchovou úpravu nerozumím tomu ale celkový dojem PĚKNY.Jinými slovy vychytaný.Když jsem uviděla tu fotku tak se už těším na teplě letní večery. |
 |
tůje cypřiš, 10.4.2008 Jo jo dětem se líbí opravdu ledas co ale Daniele se to povedlo ty zelené breberky neruší celkový dojem ze skalky -přidejte víc fotek-a jestli že je tam má pro svoji potěch a ne kvůli tomu aby sousedi koukali je to jen dobře.V tom je totiž dle mého... celý příspěvek > |
 |
pokojové květiny, 9.4.2008 Tak přesně na tuto kytku jsem taky psala dotaz na název je to Kalanchoe.Máme stejnou a zrovna mi taky tak krásně kvete |
 |
|
 |
poraďte prosím, co to mám za palmu, 9.4.2008 Podle fota není určitě žádný důvod řezat a když tak postupně já bych zkrátila asi jen jeden výhon počkala až obrazí a pak bych pokračovala.A taky si jen můžu postesknout jako pisatelka předemnou - co já bych za takovou dala. |
 |
Hloubka kyselé vrstvy pro vřesoviště, 6.4.2008 Opsáno z časopisu Flora 12.2006 místo kde zakládáme vřesoviště zryjeme a odstraníme půdu do hloubky rýče asi 20cm pak dáme rašelinu.Je to samozřejmě zkácené |
 |
oleandr - může jít už ven?, 6.4.2008 Lenka psala ve svém příspěvku že je má doma v teple u těch bych s vynesením ven počkala.když tak jen přes den ale na noc určitě domů.ty vaše Alenko jsou malý zázrak i když četla jsem že oleandr vydrží venku až do -5stupňů já to tedy nezkoušela jak... celý příspěvek > |
 |
DDT není jen zlo, 6.4.2008 Používat nepoužívat ale je prokázáno jestli škodí nebo neškodí lidskému organizmu, když je prioritou lidské zdraví.přijde mi to jako věčný koloběh DDT se rozpráší (dědeček jím taky sypal brambory proti mandelince a nešetřil!)ať v domě nebo venku lidé... celý příspěvek > |
 |
Přežije hortensie zimu?, 6.4.2008 Nemuselo by to být tak zlé.Odstřihněte poničené květy dejte ji na bezmrazé místo ven ji vynášejte jen přes den na záhon pokud je určiťe venkovní až po zmrzlých Počkejte až začne rašit a pak odstřihněte to co je poškozené mrazem.Určitě se zmátoří mě... celý příspěvek > |
 |