Příspěvky uživatele - 19.202

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rebarbora, 2.5.2008
Hráběnko.já když si vzpomenu tak ji dám trochu cereritu.Polostín má, zalévám pravidelně akorát ta zem není úplně to pravé ořechové.Jednou jsem jí už letos přikrmila a roste jak divá.
pivoňka - kvetení, 2.5.2008
Děkuji Hráběnko, potřebuji taky jednu přesadit po bývalém majiteli a právě, že jsem četla o tom nekvetení . Tak ještě jednou díky, risknu to, když tak budu mít nějaký čas jen listy.Snad tady ještě nějaký čásek budu a dočkám se ne?
pivoňka, 2.5.2008
Prosím, prosím co je pravdy na tom, že když se pivoňka přesadí pak taky několik let nekvete.Četla jsem to i v časopisech o kytkách.
realizace skalky a jezírka, 2.5.2008
Vodu, tu tam nedávejte,to je zbytečný. Valdusko než takováto odpověď tak to radši nic.Koupily jsme knížku a je to tam pěkně polopaticky vysvětleno.Určitě v knihkupectví něco najdete.
Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008
No tak to já taky , a jestli budou hlásit mrazíky a budu sama doma, tak volám sťehováky a nebo budu muset rozmotat metry netkanky..Nedáme sloužit mši za pěkné počasí??
Zahrada je hra, 2.5.2008
No jestli se z baga blbne nebo slepne nevím, já zas slyšela, že špatě působí na srdce.Víno z badžena jak se mu tady říká jsem ochutnala jednou a vůbec to nebylo špatné (vypěstované na JM)Zám pána který prohlašuje, že jiné víno nikdy nepil,... celý příspěvek >
Jahody, 2.5.2008
Moc díky.Ani nevím co je to za odrůdu,.Ten, od koho jsem je dostala je už nemá, jeho zahradou povede silnice.Tak se chci pokusit o záchrsnu, jsou moc dobré
Jahody, 2.5.2008
Dobrý den.Předloni jsem na podzim vysázela jahody, na jaře kvetly, ale potom některé sazenice začaly usychat plody nedozrávaly zasychaly, tak jsem ty špatné vykopala.Pravděpodobně to bylo něco s kořeny, nebyly skoro vůbec vyvinuté.V loni jsem jinde... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008
Ach jo, pane,nechte toho to co jste odepsal paní Míle na její příspěvek myslím tím ten trapný forek, to o Vás vypovídá vše a není to nic pozitivního.Vtípkům rozumím, ale musí být vkusně použity, A ty vaše vyčtená moudra taky nic moc.Podívejte se do... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 30.4.2008
Máte pravdu, letím taky je tam krásně a ty ohně ze zhora budou nááádherné.Tak zas zítra.
Vy to máte pouze vyčtené, ale já i paní Daniela ty alergie máme.U mně se projevila po třicítce a jako dítko jsem ve sterilním prostředí nežila.Dvůr, kočky,psi i to včelí bodnutí.Alergii mám na břízu a pyl t, ak a teď babo raď, teď máte šanci dělat... celý příspěvek >
Danielo, já mám dojem, že spíše by si hlavu měl provětrat někdo jiný.Ale čerstvé povětří dělá divy letím taky.
Pane Tomáši, tady nejde o úzkost, aby dítko nedostalo žihadlo, kdyby bylo moje a budu vědět že nemá alergii na bodnutí žihadlem taky to nebudu tak radikálně řešit Ale snad se pampelišky nevytratí ze světa, když na kousku trávníku chci mít troch klid.... celý příspěvek >
No tak, to mně neznáte, já se nezlobím a ten strom nebyl pokácený kvůli té včelce za výstřihem to byla taková pidi kapka.Hlavní důvod byl ten, že byl vysazen na nevhodném místě a stínil okna domu, jelikož je dům přízemní a pozemek od domu se, mírně... celý příspěvek >
Meduňka, 30.4.2008
Marcelko, Marcelko už jsme zase u vína? Víte, že ho nemůžu vzhledem k lékům, které musím brát.Takové mi dělat chutě.Ale kdysi jsem po třech sklenkách dobrého vína spala jak méďa v ňoře a ani tam nemusela být meduňka, ale může to být dobré.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika