|
Příspěvky uživatele - 38.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odkvétající meruňka a studené noci, 26.4.2010 Jak poznám, že meruňkové květy zmrzly? Je možné, že by některé zmrzly a některé přežily? Maďarská před několika dny odkvetla, byla obalená květy, ale pak přišly mrazivé noci a teď jsou některé lístky zvadlé a odkvetlé květy rezavé, jiné se drží.... celý příspěvek > |  | Jak to u Vás vypadá s nakvétáním slivoní - švestek, pološvestek?, 25.4.2010 Na okraji Prahy nám dnes rozkvetla pološvestka Gabrovská (1. rokem). VH |  |
|  | Angrešt bílý, zelený a červený, prosím doporučte, 24.4.2010 Můj Captivator už plodil dvě sezóny a ani jednou ho nenapadlo padlí. Jen loni jsme bojovali s housenkami, ožraly totálně listy, ale dorostly nové. Chuť je výborná, akorát že ho nikdy nenechám pořádně dozrát. Mám ho při cestě ke kompostu a při každé... celý příspěvek > |  | Stolní odrůdy, 20.4.2010 To jste mě tedy moc nepotěšil... myslíte, že mám ještě rychle sazenice vytahat ze země a zkusit sehnat nějaké jiné prostokořenné? VeniH |  | Roubování šeříku na ptačí zob, 20.4.2010 Nedávno jsem někde četla, že lze naroubovat šeřík na ptačí zob. Máme za domem velký ptačí zob, pozůstatek z živého plotu před rozdělením pozemku, a roste jako divý. Ráda bych měla na zahradě voňavý šeřík. Neporadil by mi někdo, jak a kdy ho... celý příspěvek > |  | pěstování orchidejí - mnozeni, 7.12.2008 dobry den, poradite nekdo? maminka je majitelkou nekolika exemplaru, o ktere se stara (nekdy az prilis;). Misto mnoha kvetu se ovsem na stvolu (stonku..nevim, jak spravne pojmenovat) misto kvetu objevily 3 nove mini orchideje. Cekali jsme, ze se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|