Příspěvky uživatele - 1.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kouření z motoru, 12.7.2009
Dobrý den, prosím o radu - syn převrátil motorovou sekačku Al-Ko a asi po půl hodině provozu se začalo kouřit od tlumiče výfuku. Takový bílý dým a pod tlumičem se objevil ojel. Předpokládám, že se olej dostal do motoru. Může sekačku používat a čekat... celý příspěvek >
Ikra mogatec KSB3940, 6.1.2009
Bohužel pilu jsem rozdělal, ale nesložil. Žena mi rodí, tak se to trošku protáhne. Pak dám vědět. Zatím dík Tom.
Ikra mogatec KSB3940, 3.1.2009
Předem moc díky. Zítra se do ní pustim. Celou ji rozděkám a složím podle toho obrázku. Provedu kontrolu a funkčnost dílů, vše vyčistím v lihové lázni, píst promažu grafitem a namažu těsnění vakuovou vazelínou, aby to nikde nesálo falešnej... celý příspěvek >
Ikra mogatec KSB3940, 3.1.2009
Zapalování je OK. Jiskru dává i při zahřátém motoru. Pila je tak půl roku jetá (necelou jednu sezónu). Jistě mi řeknete proč ji nejdu reklamovat. Proto, protože můj odbornej otec je tak šikovnej, že mu spadl 3x posobě řetaz .  Boční kryt je... celý příspěvek >
Ikra mogatec KSB3940, 30.12.2008
Jestli poradíte, tak ji rozdělám ještě jednou. Už mi to jde skoro pospaměti. Díl Tom.
Ikra mogatec KSB3940, 29.12.2008
Vše je v poho. Karbec jsem tlakoval na 0,5 bar a je OK. Tak jsem ji znovu celou ruzšrouboval, hodil do lihové lázně, důkladně vyčistil, koupil novou svíčku, benzín i olej, filtr jsem vydrhl že je jak novej a stále nic. Pilu se mi daří nastartovat... celý příspěvek >
Ikra mogatec KSB3940, 25.12.2008
Tak jsem vyzkoušel obojí výchozí nastavení a nic. Pilu jsem již alespoň nastartoval, ale pořád ji nemůžu zeštelovat. Po nastartování mi pila po cca 10ti sec. "zdechne". Do vzduchového filtru mi stříká nějak moc benzínu. Už jsem stoho... celý příspěvek >
Ikra mogatec KSB3940, 21.12.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den. Potřebova bych poradit se zeštelováním motoru (spíš karburátoru) na motorové pile viz. výše. Je úplně rozeštelovaná a nejde nastartovat. Karburátor jsem dkladně vyčistil ale nevím jak nastavit šroubky T, L a H. Předem dík za radu. S... celý příspěvek >
calvados a.j, 23.11.2008
Letos jsem vypálil kalvados a nedá se pít, má nepříjemnou příchut po černých jeřabinách, je to pro mne malá osobní tragédie.Nevíte prosím někdo, jak se dá taková chut a vlastně i zápach odstranit, nebo něčím přerazit?Dík
pěstování orchidejí, 30.7.2008
Dobrý den, Orchidej se má zalévat převařenou vodou v rychlovarné konvici, nesnáší stojatou vodu, proto ji vždy vylévám. Orchidej hnojím 1x za 14 dní. v misce pod květináčem mám misku kde mám keramzit. Nasavá vodu a vypařuje se tím si bere orchidej... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika