Příspěvky uživatele - 226.238

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování orchidejí, 11.11.2010
Opět zdravím phaleofanatiky! Díky za reakci a samozřejmě máte pravdu, že existují o něco málo sice náročnější, ale zato vhodnější druhy orchidejí pro chladnější přezimování v bytech (např.Cattleya …). Vycházím však ze své reality - mám 2... celý příspěvek >
Pěstování orchidejí, 11.11.2010 Obsahuje fotku
Milá Kozicko, Velmi oceňuji a také děkuji za Váš ochotný přístup i poskytované rady, a to i ohledně již zmiňované registrace. S tím umístěním Phal nad „vodní hladinu“ asi máte pravdu, už jsem o tom také několikrát četl. Bohužel jsem se... celý příspěvek >
Pěstování orchidejí, 10.11.2010
Zdravím všechny orchidejové nadšence!  Takže jméno mého hybridu – to skutečně netuším ani vzdáleně. Koupil jsem jej normálně v Baumaxu na MDŽ (tu druhou o něco později, aby jí nebylo smutno). To, že kvetly tak dlouho, je však spíš... celý příspěvek >
Pěstování orchidejí, 4.11.2010
Přečetl jsem si se zájmem probíhající diskusi a protože mám od jara taky 2 orchideje (phalenopsy), rozhodl jsem se taky svou troškou přispět do této diskuse. Jde o to, že jsem obě asi před 3 týdny (po odkvětu - kvetly cca březen-září)... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika