Příspěvky uživatele - 160.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce na libečku, 12.7.2013
Dobry den, také mi to zlikvidovalo libeček. Jde o rez, která byla v Evropě objevena teprve nedávno. Konkrétně Puccinia bornmuelleri. Více informací zde. o ochraně jsem bohužel nic nenašel hezky den mirek kolarik
Levák - sečení klasickou ruční kosou, 2.7.2013
Aby sekal levák kosou pro praváky není takový problém, jako naučit leváka psát pravou. Prostě ho to naučte tak, jak Vás to učil Váš otec. Mne to takto taky táta naučil. Vtip je v tom, že není třeba jemná motorika ruky, jako při psaní. Já jsem tvrdá... celý příspěvek >
Moštování jablek - kuchyňský odšťavňovač, 18.7.2012
Dobrý den, na lis nepotřebujete nerezový materiál, stačí dřevo, pokud možno tvrdé a něco železných profilů. poté se dá vyrobit lis, podobný lisu na víno a moštovat co hrdlo ráčí.
herbicid Kaput, 30.6.2008
Mohu tento herbicid použít v místech kde se pohybují psi a kočky?
Smutnice v pokojových květinách, 13.5.2008
Dobrý den. Zasypala jsem povrch zeminy v květináči pískem. U všech květin v bytě.Květinám to neuškodilo a smutnice i jejich larvy se udusily za pár týdnů. Navždy.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika