Příspěvky uživatele - 12.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mušky v nové hlíně pro pokojové rostliny, 4.11.2009
Ano. Souhlasím. Téměř v každé květině po pokoji mám žluté lepivé lístečky. Musím přiznat že jsou úplně obalené. Občas nějaká ulítne do prostoru, ale mé hbyté ruce ji dostanou.
Zvadlý kvetoucí vánoční kaktus, 4.11.2009
Dobrý den, prosím o radu. Mám vánoční kaktus. Od 2 lístků za 4 roky je z něho vcelku pěkný keřík. Každý rok mu narůstají nové a nové lístečky. Přez léto je silný a pěkný, ale jak má opoupata a kvete tak najednou střašně zeslábne. Letos je to tak, že... celý příspěvek >
Amarylis - už jen 1 list, 4.11.2009
Dobrý den, mám problém s tím, že mi Amarylis asi odumírá. Určitě špatné zacházení. Je to loňský dárek. Nádherně kvetl. Teď mi z něho zbyl jen jeden list. Bydlíme v paneláku okna na západ. Prosím poraďte jak ho vzkřísit. Děkuji moc.
zmijovec - malé výhonky, 15.7.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den. Mám prosbu. Zmijovac mám druhým rokem. Zřejmě se mu u nás daří. Letos dorůstá užasných rozměrů. Zajímalo by mě co jsou ty malé výhonky, které mi vylezly teď během posledního měsíce. Viz foto. Děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika