|
Příspěvky uživatele - 172.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Škůdci na fialce, 17.10.2010 Děkuju moc za radu. Opravdu to bude asi tím, že jsem fialku v poslední době více zalévala... Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli na to neexistuje nějaký postřik - ať přírodní nebo chemický? Zkusila bych to... dík. |  | Škůdci na fialce, 16.10.2010 Dobrý den, prosím poradit. Na fialce se mi objevily malé bílé tečky, jako bych ji posypala moukou.Nevim, co je to za škůdce a jak se ho zbavit.Děkuju předem. |  |
|  | Škůdci na pokojové rostlině - zelenec, 25.1.2009 Paní Berto,
děkuju moc za radu. Je tam plno návodů. Vyzkouším je. Ještě jednou dík. Březinová |  | Škůdci na pokojové rostlině - zelenec, 15.1.2009 Dobrý den, paní Berto, můžete mi, prosím, ještě poradit jaké chemické prostředky byste použila - přímo název a kde je lze koupit. Děkuji Březinová |  | Škůdci na pokojové rostlině - zelenec, 12.1.2009 Paní Berto,
děkuju moc za Vaše upřesnění škůdců na puklice. Jen mi, prosím, ještě poraďte, jak se těch puklic zbavit? Nebo i když bych tuhle nakaženou květinu vyhodila, jak zabránit, aby mi puklice nenapadly další? Už se mi to stalo totiž víckrát-že... celý příspěvek > |  | Škůdci na pokojové rostlině - "zelenec", 6.1.2009 Prosím o radu. Na pokojové rostlině (lidově zelenec) mám škůdce.Na podlouhlých listech této rostliny jsou rezavé (světle hnědé) nebo menší černé body. Vypadá to jako nakladená vajíčka. Na listech jsem zahlédla jednoho malinkatého "broučka",... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|