Příspěvky uživatele - 3.203

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tacitus ze semen, 12.4.2012
Nový název je GRAPTOPETALUM BELLUM a fotek je na netu spoousta.
Cherrimoya, 12.4.2012 Obsahuje fotku
ještě semena:
Název kaktusu, 12.4.2012
Ten pryšec je euphorbia horrida.
Cherrimoya, 12.4.2012 Obsahuje fotku
Koupil jsem si jeden plod cherrimoy a zasel jsem z něj cca 30 semen.po měsíci začaly klíčit, ale po vyklíčení upadlo semeno i s čerstvými děložními lístky.Je to tak správně?
Sukulent - o jaký druh se jedná?, 11.4.2012
Jestli ty trny nebodají tak okruh Lobivia, ne?
Bílý povlak, 11.4.2012
Jestli zaléváte zhora tak možná vápnité usazeniny.Nemáte foto?
Voskovka, 11.4.2012 Obsahuje fotku
Ještě jeden obrázek mé Hoya carnosa:
Voskovka, 11.4.2012 Obsahuje fotku
Mám novou voskovku, zasadil jsem ji do černozemě a udělala podezřele velký list, asi 3x větší než ostatní.4ím to je?
Název rostliny, 11.4.2012
Potvrzuji netřesk, měl jsem jeden pokusný ve stínu a vypadal stejně.
Černé skvrny na gymnocalycium mihanovichii friedrichii, 9.4.2012
Nezachránitelné.Kamarád tam měl jednu skvrnu, odřízli jsme to od podnože a i ta shnila.
Tacitus ze semen, 6.4.2012
Má někdo zkušenosti s pěstováním Tacitus bellus ze semen?Za každou radu budu rád.     Josef
Samý květ, 6.4.2012
Rozdíl mezi ván. kaktusem a rhipsalidopsem je v květech. Vánoční kaktus je má souměrné podle jedné svislé osy, ale ten druhý podle mnoha různých os.
Určí někdo tento druh kaktusu?, 6.4.2012
Teda myslim to první.
Určí někdo tento druh kaktusu?, 6.4.2012
Podle bradavek Mamilárije, podle trnů koryfanta a podle charakteru kopijapoa.
Nolina - sloní noha, 6.4.2012
Ty cibulky se ve skutečnosti jmenují kaudexy a po čase zdřevnatí.Rostlina si v nich hromadí vodu a cukry.Proto jsou náchylné na hnilobu a přelití, k tomu ještě nesnáší kazící se substrát→proto ten květník jen o kousek větší než... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika