|
Tacitus ze semen, 12.4.2012 Nový název je GRAPTOPETALUM BELLUM a fotek je na netu spoousta. |
 |
Cherrimoya, 12.4.2012  ještě semena: |
 |
|
 |
Název kaktusu, 12.4.2012 Ten pryšec je euphorbia horrida. |
 |
Cherrimoya, 12.4.2012  Koupil jsem si jeden plod cherrimoy a zasel jsem z něj cca 30 semen.po měsíci začaly klíčit, ale po vyklíčení upadlo semeno i s čerstvými děložními lístky.Je to tak správně? |
 |
Sukulent - o jaký druh se jedná?, 11.4.2012 Jestli ty trny nebodají tak okruh Lobivia, ne? |
 |
Bílý povlak, 11.4.2012 Jestli zaléváte zhora tak možná vápnité usazeniny.Nemáte foto? |
 |
Voskovka, 11.4.2012  Ještě jeden obrázek mé Hoya carnosa: |
 |
Voskovka, 11.4.2012  Mám novou voskovku, zasadil jsem ji do černozemě a udělala podezřele velký list, asi 3x větší než ostatní.4ím to je? |
 |
Název rostliny, 11.4.2012 Potvrzuji netřesk, měl jsem jeden pokusný ve stínu a vypadal stejně. |
 |
Černé skvrny na gymnocalycium mihanovichii friedrichii, 9.4.2012 Nezachránitelné.Kamarád tam měl jednu skvrnu, odřízli jsme to od podnože a i ta shnila. |
 |
|
 |
Tacitus ze semen, 6.4.2012 Má někdo zkušenosti s pěstováním Tacitus bellus ze semen?Za každou radu budu rád. Josef |
 |
Samý květ, 6.4.2012 Rozdíl mezi ván. kaktusem a rhipsalidopsem je v květech. Vánoční kaktus je má souměrné podle jedné svislé osy, ale ten druhý podle mnoha různých os. |
 |
Určí někdo tento druh kaktusu?, 6.4.2012 Teda myslim to první. |
 |
Určí někdo tento druh kaktusu?, 6.4.2012 Podle bradavek Mamilárije, podle trnů koryfanta a podle charakteru kopijapoa. |
 |
Nolina - sloní noha, 6.4.2012 Ty cibulky se ve skutečnosti jmenují kaudexy a po čase zdřevnatí.Rostlina si v nich hromadí vodu a cukry.Proto jsou náchylné na hnilobu a přelití, k tomu ještě nesnáší kazící se substrát→proto ten květník jen o kousek větší než... celý příspěvek > |
 |