|
Prosíím opět o určení pokojovky, 6.7.2011 Ano to je přesně ona!!!Moc děkuju! Já ji mám na poličce u okna a zatím se jí tam daří :-)Uvidím do budoucna co se bude dít.Zašťípla jsem ji tak se třeba rozvětví.Moc děkuju! Lucka |
 |
Prosíím opět o určení pokojovky, 6.7.2011  Nechci zahlcovat diskuze dalšíma fotkama tak přidám další sem.Tohle podle vzhledu a listů je nějaký další druh begonie, ale opět nevím jaké... na internetu jsem na ni zatím nenarazila... Kvete bíle i růžově... tahle měla kvést růžově, ale mám ji sice... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Prosíím opět o určení pokojovky, 6.7.2011  Dobrý den.Zase já... mám další pokojovku u které bych chtěla zjistit název... hledala jsem podle fotek co jsem dáváme, ale nic podobného jsem nezahlédla.Jedná se o pokojovku s vonnými listy, roste na opoře a pořád vzhůru ke stropu.Přidávám... celý příspěvek > |
 |
Prosíím poradí někdo?, 6.7.2011 Mooc se omlouvám, ano je to brslen... zadala jsem špatný název Eonysmus japonicus a vy pane Josef tam máte žaponicus Překlep.Moc Vám děkuji, všem za rady, jdu číst Krásnou dovolenou!!Lucka |
 |
Prosíím poradí někdo?, 6.7.2011 A není to spíš venkovní keř ten brslen?Ona jí má jako pokojovku ve větším květníku, ven ji dává pouze letnit Má zubaté okraje lístků... na obrázkách jsem ji neviděla... kdyby sousedka byla doma tak bych ji vyfotila ve větší velikosti, ale bohužel... celý příspěvek > |
 |
Prosíím poradí někdo?, 5.7.2011 Děkuju za radu, nevím nevím ...takhle malé je to těžké rozpoznat, ale sousedka to má jako větší keřík, ale ještě jsem to neviděla kvést... přes léto ho má venku a v zimě dává domu do koupelny na okno, tak nevím... |
 |
Prosíím poradí někdo?, 5.7.2011  Ještě jedna fotečka...;-) |
 |
Prosíím poradí někdo?, 5.7.2011  Zdravím :-).Od sousedky jsem dostala tři malé rostlinky viz. fotka, ale bohužel zůstala jen jedna.Dala jsem ji na parapet k oknu a začala se rozvětvovat, ale mrzí mě, že nevím co je to za rostlinku a jestli třeba kvete... pomohl by někdo??Předem... celý příspěvek > |
 |
Alokázie, 2.7.2011 Moc děkuju! Lucka :-) |
 |
Co je to za rostlinku?, 2.7.2011 Jéé, moc děkuji, jdu se na ní podívat :-)Tyčku má, ale jen obyč. dračku, seženu bambusovou.Krásný den.Lucka |
 |
|
 |
Co je to za rostlinku?, 2.7.2011 Mnohokrát děkuji.Jdu se podívat na google jestli něco nenajdu.Měla by kvést růžově, ale nebyla jsem si jistá jak velká bude.Takže jdu zároveň hledat i jiné stanoviště.Na poličce jí asi dobře nebude :-(.Moc děkuji Lucka :-) |
 |
Alokázie, 2.7.2011  Ještě jedna :-) |
 |
Alokázie, 2.7.2011  Přidávám foto:-) |
 |
Co je to za rostlinku?, 1.7.2011  Zapoměla jsem přidat fotku, přidávám :-) |
 |
Co je to za rostlinku?, 1.7.2011 Dobrý den.Chtěla bych se optat co je to za rostlinku a jak ji pěstovat je plazivá nebo půjde vzhůru... nejsem si jistá.Děkuji za odpovědi Lucka |
 |