|
Název rostlinky, 22.8.2011  Zdravím... jedná se o Tořivku :-)krásná kytička... sama mám bílou a dělá mi obrovskou radost!!Je příbuzná s gloxínií... ať se jí daří :-) Lucka B. |
 |
Holandský kosatec, 20.8.2011 Mockrát děkuji za odpovědi :-)...na zimu je určitě vyndám! Napadlo mě kouknout do katalogu Starkl a je tam kromě informace kdy kvete také lopatka a ta znamená, že se mají vyrýt... mám z nich radost, krásně kvetou a nechtěla bych o ně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Holandský kosatec, 5.8.2011  Dobrý den.Chtěla bych poprosit o radu.Mám od letošního jara Holandské kosatce, před měsícem začali nádherně kvést, krásné barvy, ale přemýšlím co s cibulkami na zimu... májí zůstat v zemi nebo se vyndávají jako mečíky??Mám i klasické kosatce a ty... celý příspěvek > |
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 27.7.2011 Jako úplně celou do vody??Nebo jen květník?Já ji umyla mýdlovou vodou jak jsem vyčetla na internetu a vypadá to, že to pomůže, ale uvidíme... děkuji za radu Lucka :-) |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 25.7.2011 Ahá, tak to pak joo... moc Vám děkuju a přeji krásný večer :-) Lucka |
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 25.7.2011 Tak mi asi nikdo neporadí Dočetla jsem se, že mám zkusit mýdlovou vodu, tak jsem orchidej omyla a otrhala listy co byli moc napadené, zatím se nic nezhoršilo tak uvidim... ale pak už nevim co dál... A u té druhé nevím co to je...:-(Lucka |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 25.7.2011  Zdravím.Chtěla bych se optat, mám něco podobného, ale nejsem si jistá zda je to krvokvět, poradí někdo co s ním aby vykvetl?Mám ho na parapetu a má zatím jen listy.Přidávám foto :-)Předem děkuji Lucka |
 |
Kalanchoe, 19.7.2011 Zdravím... Také jsem měla kalanchoe a zažila jsem stejný problém... ničeho se nebojte a zalévejte pouze když bude mít lehce vlhkou zeminu... nemá ráda tolik vody a hlavně né přemokření... já osobně mám všechny pokojovky zasazené v substrátu pro... celý příspěvek > |
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 17.7.2011  A takhle vypadá celá... |
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 17.7.2011  Další... |
 |
|
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 17.7.2011  Přidávám foto... |
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 17.7.2011 Koukala jsem a prý se prodávají nějaké tyčinky Substral Careo a hubí právě tyto škůdce a další... tu nemocnou orchidejku jsem z pokoje odnesla a skoro zdravou nechala tady... prohlídla jsem ji a asi má taky něco... pod listy je také něco a má malinko... celý příspěvek > |
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 17.7.2011 Moc děkuju za odpověď, jdu se podívat co na ně zabere...:-(Snad ji ještě zachráním a napadá i jiné pokojovky??Mám jich plný byt! To bych radši obětovala tu orchidej a koupila si jinou :-(Lucka B. |
 |
Orchidej - malinkatí červíci, 16.7.2011  Dobrý den.Potřebovala bych nutně pomoct s orchidejkou.Mám ji dva roky a přes zimu mi vyrazili dva nové výhonky jenže nedávno mi zašli, myslela jsem, že je spálilo slunko, ale zjistila jsem, že jsou na listech malinkatí červíci, tak jsem ten jeden... celý příspěvek > |
 |
Pozná někdo tuto pokojovku?, 7.7.2011  Dobrý den.Mám ještě jednu neznámou pokojovku, pomohl by někdo k jejímu určení??Lucka |
 |