Příspěvky uživatele - 117.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Datlovnik - pestovani ze semene, 21.7.2013
Tak se asi nechám překvapit s tím jaký druh datlovníku mi doma roste, počkám pár let a pak se uvidí snad mi palma nepojde. Obdivuji to washingtoniu co máte na fotce, dost by mě zajímalo jak vysoko vám v našich podmínkách vyroste. Tyhle palmy jsem... celý příspěvek >
Datlovnik - pestovani ze semene, 20.7.2013
To vám závidím, tolik druhů asi nikdy mít nebudu. A to jste všechny ty palmy vypěstoval ze semen? A ty palmy co máte v zemi, to všechny zimujete nebo dokáží přežít samovolně? Docela by mě zajímal pohled na vaši zahradu :) Phoenix je to... celý příspěvek >
Datlovnik - pestovani ze semene, 19.7.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, to je zkreslení díky sluníčku jinak jsou ty listy tmavě zelené. Bohužel semena, která sem si přivezl už nemám :(Vyklíčilo mi jen jedno zbylá jsem už vyhodil. ale v místě kde jsem si ty semínka koupil rostly tyhle palmy,(viz. foto)... celý příspěvek >
Datlovnik - pestovani ze semene, 17.7.2013 Obsahuje fotku
Přivezl jsem si z NP Death Valley v USA semínko datlovníku a zasadil ho. Bohužel nevím o jaký druh datlovníku se jedná :(  Asi za 3 měsíce vyklíčilo a pořád roste Po roce a něco vypadá takhle - viz. obrázek. Hnojim jednou za 14 dní a zalévám... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika