|
Příspěvky uživatele - 117.57
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Datlovnik - pestovani ze semene, 21.7.2013 Tak se asi nechám překvapit s tím jaký druh datlovníku mi doma roste, počkám pár let a pak se uvidí snad mi palma nepojde. Obdivuji to washingtoniu co máte na fotce, dost by mě zajímalo jak vysoko vám v našich podmínkách vyroste. Tyhle palmy jsem... celý příspěvek > |  | Datlovnik - pestovani ze semene, 20.7.2013 To vám závidím, tolik druhů asi nikdy mít nebudu. A to jste všechny ty palmy vypěstoval ze semen? A ty palmy co máte v zemi, to všechny zimujete nebo dokáží přežít samovolně? Docela by mě zajímal pohled na vaši zahradu :)
Phoenix je to... celý příspěvek > |  |
|  | Datlovnik - pestovani ze semene, 19.7.2013  Dobrý den,
to je zkreslení díky sluníčku jinak jsou ty listy tmavě zelené. Bohužel semena, která sem si přivezl už nemám :(Vyklíčilo mi jen jedno zbylá jsem už vyhodil. ale v místě kde jsem si ty semínka koupil rostly tyhle palmy,(viz. foto)... celý příspěvek > |  | Datlovnik - pestovani ze semene, 17.7.2013  Přivezl jsem si z NP Death Valley v USA semínko datlovníku a zasadil ho. Bohužel nevím o jaký druh datlovníku se jedná :( Asi za 3 měsíce vyklíčilo a pořád roste Po roce a něco vypadá takhle - viz. obrázek. Hnojim jednou za 14 dní a zalévám... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|