|
Příspěvky uživatele - 16.250
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Granny Smith, 1.1.2012 Pokud jste v mrazové kotlině, tak vypěstujete více ovoce ve výšce 470m. Já bydlím v nadmořské výšce 260m.n.m. a co se týče drůhů náročnějších na teplo, či ranně kvetoucích, tak je to náhoda, když se na stromech vůbec něco objeví. Naproti tomu 3km od... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2011, 17.12.2011 Jestli to je dotaz na mně tak letos to byl skutečně boj. Přestože vody nebylo až tak velké množství jako v roce 2010, tak nadělala neplechu ažaž. Problém byl hlavně v tom, že půda byla stále dost vlhká a to v naší těžké jílovici bylo opravdu... celý příspěvek > |  |
|  | Melounoviště 2011, 17.12.2011 Tak já letos taky doplním svou sbírku odrůd, ale počkám až na leden. Je to z toho důvodu, že firmy v této době finišují s doplňováním novinek na novou sezónu. Zřejmě to letos bude jen pár odrůd a to hlavně triploidy. |  | Vaše nejoblíbenější top odrůda angreštu, 13.12.2011 Tak z těch rezistentů mám jen Invictu, jinak dávám stále přednost tradičním odrůdám - Zlatý fík, Industrie a Šolcova naděje, která patří mezi mé oblíbené. |  | Kde roste na plzeňsku oskeruše?, 11.10.2011 Tak já sice nejsem Honza, ale co se týče sazenic, není problém si je vypěstovat doma - tedy pokud máte přístup k semenům |  | Vlašský orech - výsadba zo semena, 21.9.2011 Nevíte někdo, kde by se daly sehnat jednoleté kont. semenáčky ořešáku. Pár jsem si jich vysadil, ale letos cosi nenarostly. Diky. |  | Odruda?, 21.9.2011 Tak nějak mi to připomíná letní odrůdu Quinte (aspoň podle těch otrhaných plodů na druhém obrázku). Tuto odrůdu máme a v některých letech dozrává i před Průsvitným. |  | Na kolko odhadujete opravu, 5.9.2011 Zpravidla opraváři motorových pil mají sadu pro opravu poškozených vnitřních závitů. Poškozený závit se vyřízne na větší rozměr a dovnitř se vsadí vložka se závitem. Oprava vyjde na pár korun. V servise budou chtít asi vyměnit celou nádrž.... celý příspěvek > |  | Co to je?, 14.8.2011 Přesně tak. Třešně, ale i jiné peckoviny nesnáší vysokou spodní vodu. Pokud jste ještě dostatečně zalévala, a to i přesto, že poslední dva roky jsou výrazněji deštivé a s kombinací s těžší a nepropustnou půdou, výsledek s přelitím se může dostavit.... celý příspěvek > |  | Dusenie motora u krovinorezu Partner B 341, 16.7.2011 Takže jaký poměr dávat? 1:50 nebo 1:100?! |  |
|  | Křovinořez Hecht 146 - výborná cena, 14.7.2011 Neni to nahodou na tomto obrazku ta 68 nebo 67? |  | Pokroucené plody papriky, 11.7.2011 Záleží na tom, co myslíte tím "pokroucené", jelikož co se týče plodů mohou být jak téměř pravidelně rovné (Amy, Kirke, Rubinova), tak i pokroucené, což se objevuje u některých velkoplodých odrůd (Theos, Festos, Samurai, Isis) |  | Jak opylovat květy?, 11.7.2011 Nebo poklepat s rostlinou. Já ale nedělám nic, a i tak to plodí. Pokud květy přesto opadají, může to být i nevhodným prostředím - zvláště ve skleníku a foliovníku: vysoká teplota, vlhkost, přemnožení škůdci, nebo i vysoký obsah dusíku v půdě či... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2011, 3.7.2011 Já považuju za teplou noc, když je nad deset stupňů, protože pod patnáct to tady nesleze jen tak 3x za rok a minimum 20°C jsem ještě nenaměřil nikdy. Naopak. Není rok, aby teplota v každém letním měsíci neklesla pod pět stupňů. To pak při... celý příspěvek > |  | Plísen bramborová možná léčba nebo konec rostlin?, 2.7.2011 No u nás již plíseň na rajčatech je. Může za to stále velmi vlhké počasí. |  |
 |
|
|
|