|
Příspěvky uživatele - 108.137
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kokosová palma, 9.12.2008 Dobře, já je tedy odstřihnu až zhnědnou úplně. Už jsou takové žluté, tak snad půjdou brzy pryč, protože nejsou vůbec hezké.
Díky moc a určitě se brzy zase objevím.
Mějte se hezky.
Andrea M. |  | Kokosová palma, 7.12.2008 Dobrý den,
dneska konečně přesadím palmičku jak jste mi radil. Substrát pro pokojovky a písek mám již v obýváku přichystaný od včerejška (aby měl pokojovou teplotu). Ráda bych se ještě zeptala - dva úplně spodní listy jsou takové škaredé (jsou na... celý příspěvek > |  |
|  | Kokosová palma, 30.11.2008 Dobrý večer,
ten dotaz, co psala "Hladová Lady" jsem nepsala já :-) Asi jsem špatně přidala můj příspěvek (vždycky kliknu na Přidat reakci). Ale můžu Vám říct, že napsala velice zvláštní dotaz ohledně kokosové palmy :-)))
Určitě dodržím "pravidla",... celý příspěvek > |  | Kokosová palma, 30.11.2008 Dobrý den,
psala jsem zde již několikrát a pokaždé jste mi dobře poradil :-)
Teď mám takový problém. Celá palma i s kokosem se mi nějak zvedá z květináče, asi se jí hodně rozrostly kořeny, protože mi na dvou stranách vyčuhují dost silné kořeny. A... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|