Příspěvky uživatele - 108.137

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kokosová palma, 9.12.2008
Dobře, já je tedy odstřihnu až zhnědnou úplně. Už jsou takové žluté, tak snad půjdou brzy pryč, protože nejsou vůbec hezké. Díky moc a určitě se brzy zase objevím. Mějte se hezky. Andrea M.
Kokosová palma, 7.12.2008
Dobrý den, dneska konečně přesadím palmičku jak jste mi radil. Substrát pro pokojovky a písek mám již v obýváku přichystaný od včerejška (aby měl pokojovou teplotu). Ráda bych se ještě zeptala - dva úplně spodní listy jsou takové škaredé (jsou na... celý příspěvek >
Kokosová palma, 30.11.2008
Dobrý večer, ten dotaz, co psala "Hladová Lady" jsem nepsala já :-) Asi jsem špatně přidala můj příspěvek (vždycky kliknu na Přidat reakci). Ale můžu Vám říct, že napsala velice zvláštní dotaz ohledně kokosové palmy :-))) Určitě dodržím "pravidla",... celý příspěvek >
Kokosová palma, 30.11.2008
Dobrý den, psala jsem zde již několikrát a pokaždé jste mi dobře poradil :-) Teď mám takový problém. Celá palma i s kokosem se mi nějak zvedá z květináče, asi se jí hodně rozrostly kořeny, protože mi na dvou stranách vyčuhují dost silné kořeny. A... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika