|
Příspěvky uživatele - 118.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kokosová palma, 29.11.2008 dobry den, mam jiz 2 roky kokos.palmu, roste mi pekne, ale nemam ji v kokosu.ted bych si ji chtela presadit, v kkosu prece jen vypadalip.Poradte mi, jak to udelat.Orech jsem si koupila.diky.Hladova Lady |  | Změna barvy thují smaragd, 27.10.2008 diky, doufejme, preji hezky den Mirka |  |
|  | Změna barvy thují smaragd, 27.10.2008 dobrý den, se zájmem čtu veškeré příspěvky. V září jsem zakoupila 100 thuji na živý plot a nyni také změnily barvu z kráně zelené na barvu jako by zašlé bronzi. Obávám se, že jsem je nezalévala dostatečně, jelikož jsem tu jen o weekendech.... celý příspěvek > |  | Fleky na listech jahod, 24.7.2008 Mám stejný problém.Fleky na jahodách listů a postupně hyne celá rostlina.Nevíte čím by to mohlo být a jak to zastavit? |  |
|
|
|