Příspěvky uživatele - 220.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaro, 13.4.2013
Jarní kytičky jsou vždycky pohlazení po šedivé zimě. Chtěla bych se zeptat kam je nejlepší nasadit do skalky nebo záhonu primulky. Každé jaro si je kupuji a pak po mrazech vysadím ven ale větší počet mi jich nepřežije tak nevím jestli je to jen tím... celý příspěvek >
Africká fialka, 10.4.2013
I nehodným hnojivem to může být.
Africká fialka, 10.4.2013
Fialka nesnáší hodně ostré slunce, takže to může být taky příčina podle fleků na listech.
Bouganvillea se probudila, 8.4.2013 Obsahuje fotku
To opožděné jaro dezorientuje i kytky. Místo nových listů na jaře pučí jen samé květy.R
Proč nekvete amarylis?, 8.4.2013
Mám od loňska několik cibulí amarylisů. V létě jsem je hodně přihnojovala a přes zimu byly ve sklepě na okně, kde kolísla teplota. Koncem ledna jsem jim občas kápla trochu vody aby úplně neuschly. Čouhají jen špičky listů ale pupen s budoucími květy... celý příspěvek >
Jaké truhlíky, 3.4.2013
Paní Marie v tomto hnusném zimo-jarním počasí jde napsat cokoliv. Taky mi to přišlo k smíchu. Když chtěl tazatel vědět jestli se dávají truhlíky těsně vedle sebe nebo volněji, neměl tedy psát rozměry oken. Čeština je jazyk ošidný. Jinak jak... celý příspěvek >
Prosím o radu s begónií?, 28.3.2013
Dík za radu ale ta horní strana na obr. č. 1se vytvořila za dobu klíčení otočená vespod. To jsem zjistila když pořád nerašila. Myslíte, že když ji tak dám do hlíny jak byla původně, že ten rašící kořen vyleze i bokem? Mám obavy aby tím řezem... celý příspěvek >
Prosím o radu s begónií?, 28.3.2013 Obsahuje fotku
A ještě jedno foto.
Prosím o radu s begónií?, 28.3.2013 Obsahuje fotku
Z příspevku v časopise moje zahrádka jsem se dočetla, že lze množit hlízy begónek dělením pokud má více oček. Začátkem března jsem dala hlízky naklíčit a teď bych chtěla radu jak jí mám rozdělenou znovu zasadit. Řez jsem zasypala dřevěným uhlím.... celý příspěvek >
Domácí výcvik vlčáka, 21.3.2013
Moc děkuji za rady! Knížku předám majitelce ať se nastartuje. Já mám taky vlčáka ale 8-mi letýho. Připadá mi, že z něj ta puberta ještě nevyšla. Procházky do přírody jsou někdy nezvladatelné když uvidí srnky nebo zajíce, neposlechne. S náhubkem... celý příspěvek >
Domácí výcvik vlčáka, 17.3.2013
Prosím o radu při výcviku mladého (8 měsíců) starého vlčáka. Při procházce je hrozně bojácný. Na jedoucí auto, motorku nebo kolo skáče. Jak jej to odnaučit? Děkuji.
Komu chutnají kosatce?, 5.3.2013
Sluníčko nás pomalu vyhání na zahrádu a tak jsem pomalu začala čistit záhony po zimě a nestačila jsem se divit. Mám všechny zelené výhony na kostcích ohryzané. Nevím kdo je ten nevítaný navštěvník. Vypadá to, že mi s takovou asi letos... celý příspěvek >
Jak správně ořezat ibišek?, 3.3.2013 Obsahuje fotku
Nebojte se a oholte větve co nejvíc, třeba až po tu berušku na fotce. Až povyroste budete mít z něj hezky tvarovaný stromek Já to tak dělám.Viz moje foto. Rozinka
Výsev letniček, 17.2.2013
Začátkem února jsem si vysela semínka surfínií, ruthbekie a taky jsem zkusila gazánky. Gazánky už rostou asi nepotřebují tak dlouhou dobu na vzejítí a tak nevím jestli to nebylo moc brzy. Kde je mám dát po překypýrování aby mi tu dlouhou dobu... celý příspěvek >
Jak se starat o tuto pokojovku?, 13.2.2013 Obsahuje fotku
Děkuji za plnohodnotnou odpověď a ještě mám další dotaz na rozmnožování bouganvillei. Když konce větví kvetou, nelze jí množit. Myslíte, že když ji teď ostíhám konce větví a dám je do vody tak mi pustí kořínky nebo musím počkat až bude mít... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika