|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zvarovacie trafo JS90, 8.12.2013 pokud se nepletu, tak jede na 2*220V...má zásuvku na 380 ale tuším jsou zapojeny dvě fáze
|  | Jak zúžitovat králičí maso, 5.12.2013 Jestli vám je líto dávat králíka do tlačenky, popř.sekaná a polévka, to je úhel pohledu, když máte třeba deset králíků, tak děláte různé výrobky, na různé způsoby, aby vám nešel, jak bylo výše popsáno, krkrm... takové hrudníky se dobře oberou v té... celý příspěvek > |  |
|  | Teče řetězový olej, 18.11.2013 lépe bych to nenapsal, souhlas |  | Teče řetězový olej, 18.11.2013 mam 455e a loužička je normální, alespoň podle servisáka, postupně mi připadá, že mizí |  | Jaký řetěz oregon pro pilu, 13.11.2013 hranatý je těžařský a kulatý univerzální, i lépe přebrpusíte pilníkem kulatý |  | Udírna a uzení bez problémů, 11.11.2013 Nechci vás přemlouvat, ale co vás vede k tak dlouhému uzení, když máte špatné zkušenosti-to znova riskovat, škoda práce a času a materiálu.V dnešní době ledniček a mrazáku pěchovat kouř 4 dny do masa... ale dotaz byl jiný, může to být neosušeným... celý příspěvek > |  | Eternit v zahone a komposte, 10.11.2013 to jsou výjimky a klidně mohl žít do 97 let |  | Přilba k motorové pile, 2.11.2013 Nedoporučuji přilbu na motorku ale vážně, pokud budete trávit dost času v lese s přilbou na hlavě, tak doporučuji aby fakt seděla a obejít třeba hq, stihl a vyzkoušet a samo aby byla lehká, ale nejdůležitější je vyzkoušet a nechodit pak s... celý příspěvek > |  | Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 30.10.2013 Ne, samonavíjecí kovový metr s plastovou buzolou. |  | Houby v trávníku, 27.10.2013 zdravím, moc mi to připomíná, chce to porovnat, postudovat a nejlépe znalce
Chutné houby čirůvky: Jak poznat a kde sbírat májovky, zelánky, čirůvky fialové…
|  |
|  | Bruska na řetězy motorových pil, 27.10.2013 Díky, nojo,z boku se podívat mě nenapadlo, bral jsem zub jako zub a ono ten největší dostane štos a urve třeba řetěz... |  | Bruska na řetězy motorových pil, 26.10.2013 Mám dotaz, proč je důležité, aby zuby byly stejně dlouhé, chápu třeba levé o polovinu kratší než pravé, že to bude utíkat, ale je to nutnost, když třeba tři, čtyři zuby budou jiné délky?Díky. |  | Mlade smreky, 24.10.2013 zdravím, takto se to běžně dělá, záleží,jestli se to líbí |  | Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 15.10.2013 tak jsem dolil benzín do pily a závada opět zpátky, při přidání plynu na plného pila šla s otáčkama dolů až do chcípnutí, po míchání šesti benzínů od mého přes sousedův až po den čerstvý a dva druhy oleje HQ a Jonsereds jsem přišel na zádrhel,... celý příspěvek > |  | Biologický gravitační filtr, 15.7.2013 Jezírko přibližně 6 m3 a filtrace původní: heissner na 4000 l vody, nová filtrace- bedna 100 l se 3. přepážkama. |  |
 |
|
|
|