Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvarovacie trafo JS90, 8.12.2013
pokud se nepletu, tak jede na 2*220V...má zásuvku na 380 ale tuším jsou zapojeny dvě fáze
Jak zúžitovat králičí maso, 5.12.2013
Jestli vám je líto dávat králíka do tlačenky, popř.sekaná a polévka, to je úhel pohledu, když máte třeba deset králíků, tak děláte různé výrobky, na různé způsoby, aby vám nešel, jak bylo výše popsáno, krkrm... takové hrudníky se dobře oberou v té... celý příspěvek >
Teče řetězový olej, 18.11.2013
lépe bych to nenapsal, souhlas
Teče řetězový olej, 18.11.2013
mam 455e a loužička je normální, alespoň podle servisáka, postupně mi připadá, že mizí
Jaký řetěz oregon pro pilu, 13.11.2013
hranatý je těžařský a kulatý univerzální, i lépe přebrpusíte pilníkem kulatý
Udírna a uzení bez problémů, 11.11.2013
Nechci vás přemlouvat, ale co vás vede k tak dlouhému uzení, když máte špatné zkušenosti-to znova riskovat, škoda práce a času a materiálu.V dnešní době ledniček a mrazáku pěchovat kouř 4 dny do masa... ale dotaz byl jiný, může to být neosušeným... celý příspěvek >
Eternit v zahone a komposte, 10.11.2013
to jsou výjimky a klidně mohl žít do 97 let
Přilba k motorové pile, 2.11.2013
Nedoporučuji přilbu na motorku ale vážně, pokud budete trávit dost času v lese s přilbou na hlavě, tak doporučuji aby fakt seděla a obejít třeba hq, stihl a vyzkoušet a samo aby byla lehká, ale nejdůležitější je vyzkoušet a nechodit pak s... celý příspěvek >
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 30.10.2013
Ne, samonavíjecí kovový metr s plastovou buzolou.
Houby v trávníku, 27.10.2013
zdravím, moc mi to připomíná, chce to porovnat, postudovat a nejlépe znalce Chutné houby čirůvky: Jak poznat a kde sbírat májovky, zelánky, čirůvky fialové…
Bruska na řetězy motorových pil, 27.10.2013
Díky, nojo,z boku se podívat mě nenapadlo, bral jsem zub jako zub a ono ten největší dostane štos a urve třeba řetěz...
Bruska na řetězy motorových pil, 26.10.2013
Mám dotaz, proč je důležité, aby zuby byly stejně dlouhé, chápu třeba levé o polovinu kratší než pravé, že to bude utíkat, ale je to nutnost, když třeba tři, čtyři zuby budou jiné délky?Díky.
Mlade smreky, 24.10.2013
zdravím, takto se to běžně dělá, záleží,jestli se to líbí
Husqvarna 455e Rancher nebo Dolmar 4605, 15.10.2013
tak jsem dolil benzín do pily a závada opět zpátky, při přidání plynu na plného pila šla s otáčkama dolů až do chcípnutí, po míchání šesti benzínů od mého přes sousedův až po den čerstvý a dva druhy oleje HQ a Jonsereds jsem přišel na zádrhel,... celý příspěvek >
Biologický gravitační filtr, 15.7.2013
Jezírko přibližně 6 m3 a filtrace původní:  heissner na 4000 l vody, nová filtrace- bedna 100 l se 3. přepážkama. 
Další diskuze:  2627282930  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika