|
Příspěvky uživatele - 114.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dřevěná udírna s izolací, 5.11.2014 Zdravím, do ipy bych nešel, podle mne se bude odpařovat stále tér a spáry nikdy nejsou na sto procent utěsněné, nejde to obkopad venku a dát folii nebo nechat obnažené, aby to schlo a nebylo v hlíně?
|  | Drtička větví, 5.11.2014 Zdravím, nedá mi to nereagovat. Píšete kolik času stojí drtit dřevný odpad a při tom chcete zakládat-rýt a zavážet- vyvýšené záhony, což je taky časově náročné, řekl bych hooodně déle náročné, než jeden, dva dny drtit. Taky o spotřebě byla řeč,... celý příspěvek > |  |
|  | Zvedák na zahradní traktor, 4.11.2014 Já mám baterku v traktoru naležato, takže asi nepoeče.Benzín nebo olej mi netekl, měl jsem traktor podepřený paletou. |  | Koupě skleníku, 4.11.2014 nebylo by foto těch úchytů?díky |  | Lichořeřišnice, 1.11.2014 Musí být hnědá na setí pro příští rok, ale pozor rády opadávají, podložte si nějakou síťku nebo misku.Ze zelené tinktury.Listy do salátu.
|  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 1.11.2014 Nemáte někdo číslo řemene na sekání, popř.na pojezd? Díky... |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 30.10.2014 Zdravím, nevíte prosím číslo řemene na sekání... rozměry? Spadl mi a není na něm žádný popis, po nahození jsem si nevšim, že se mi přihnul plech proti vypadnutí klínového řemene a po zkoušce se mi ořezal o tento plech.Opravil jsem to, ale řemen je už... celý příspěvek > |  | Poradí někdo jak nastavit měřič otáček a motohodin?, 30.10.2014 Kod 01,podle mne je to špatně přeloženo, je tam kod 01 a 02. Navolte toto a na hodinkách si to stopněte, pojezděte minutu a porovnejte. |  | Dýně, 29.10.2014  Tak nakonec 68ks sedmiček a pár litrovek a 12ks 440ml, místo na kostičky jsme to nastrouhali na robotu na hranolky, šlo to samo.
Na pár let zavařeno :D
|  | Dýně, 27.10.2014 Trochu nešikovně jsem to napsal, jsou to všechna semínka z dýně, ale vysadit budu chtít jen pár V okolí nebylo nic jiného vysazeno, jen zase dýně ze stejného sáčku.
|  |
|  | Dýně, 27.10.2014  Dnešní sklizeň 47kg, Goliáš. Výlupek 32kg bez měkkého vnitřku, jadérek a slupky.
|  | Yard Man 12597, 19.10.2014  Já jen chtěl říct, že nejezdím pedálem na nohu jak v autě, ale pákou na ruku.Na nohu je tam jen brzda.Jednou páčkou nastavím otáčky motoru a druhou pákou jedu a volím rychlost.
|  | Yard Man 12597, 19.10.2014 Ještě jsem si vzpomněl, že plyn se přidává ručně pákou, já chtěl na nohu... |  | McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 17.10.2014 Tak jsem si zavolal do servisu mého prodejce a jestli jsem to pochopil dobře, tak jedno válce jsou bez filtru a dvoj válec s filtrem.S filtrem se mění co 50mt.hod... Takže jednoválec mi bylo doporučeno poprvé po záběhu vyměnit olej po 12... celý příspěvek > |  | Zakládám novou zahradu, 17.10.2014 Zdravím, pod 4 metry bych nešel, ale vše se odvíjí jak bujarou korunu necháte a kolik máte prostoru na zahradě. Od plotu bych šel taky dál, ať nestíní sousedovi nebo ať nemá řeči skrz listí. Taky ať můžete pohodlně projet sekačkou popř.jestli... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|