Příspěvky uživatele - 114.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dřevěná udírna s izolací, 5.11.2014
Zdravím, do ipy bych nešel, podle mne se bude odpařovat stále tér a spáry nikdy nejsou na sto procent utěsněné, nejde to obkopad venku a dát folii nebo nechat obnažené, aby to schlo a nebylo v hlíně?
Drtička větví, 5.11.2014
Zdravím, nedá mi to nereagovat. Píšete kolik času stojí drtit dřevný odpad a při tom chcete zakládat-rýt a zavážet- vyvýšené záhony, což je taky časově náročné, řekl bych hooodně déle náročné, než jeden, dva dny drtit. Taky o spotřebě byla řeč,... celý příspěvek >
Zvedák na zahradní traktor, 4.11.2014
Já mám baterku v traktoru naležato, takže asi nepoeče.Benzín nebo olej mi netekl, měl jsem traktor podepřený paletou.
Koupě skleníku, 4.11.2014
nebylo by foto těch úchytů?díky
Lichořeřišnice, 1.11.2014
Musí být hnědá na setí pro příští rok, ale pozor rády opadávají, podložte si nějakou síťku nebo misku.Ze zelené tinktury.Listy do salátu.
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 1.11.2014
Nemáte někdo číslo řemene na sekání, popř.na pojezd? Díky...
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 30.10.2014
Zdravím, nevíte prosím číslo řemene na sekání... rozměry? Spadl mi a není na něm žádný popis, po nahození jsem si nevšim, že se mi přihnul plech proti vypadnutí klínového řemene a po zkoušce se mi ořezal o tento plech.Opravil jsem to, ale řemen je už... celý příspěvek >
Poradí někdo jak nastavit měřič otáček a motohodin?, 30.10.2014
Kod 01,podle mne je to špatně přeloženo, je tam kod 01 a 02. Navolte toto a na hodinkách si to stopněte, pojezděte minutu a porovnejte.
Dýně, 29.10.2014 Obsahuje fotku
Tak nakonec 68ks sedmiček a pár litrovek a 12ks 440ml, místo na kostičky jsme to nastrouhali na robotu na hranolky, šlo to samo.  Na pár let zavařeno :D
Dýně, 27.10.2014
Trochu nešikovně jsem to napsal, jsou to všechna semínka z dýně, ale vysadit budu chtít jen pár V okolí nebylo nic jiného vysazeno, jen zase dýně ze stejného sáčku.
Dýně, 27.10.2014 Obsahuje fotku
Dnešní sklizeň 47kg, Goliáš. Výlupek 32kg bez měkkého vnitřku, jadérek a slupky.
Yard Man 12597, 19.10.2014 Obsahuje fotku
Já jen chtěl říct, že nejezdím pedálem na nohu jak v autě, ale pákou na ruku.Na nohu je tam jen brzda.Jednou páčkou nastavím otáčky motoru a druhou pákou jedu a volím rychlost.
Yard Man 12597, 19.10.2014
Ještě jsem si vzpomněl, že plyn se přidává ručně pákou, já chtěl na nohu...
McCulloch M125-97TC zahradní traktor, 17.10.2014
Tak jsem si zavolal do servisu mého prodejce a jestli jsem to pochopil dobře, tak jedno válce jsou bez filtru a dvoj válec s filtrem.S filtrem se mění co 50mt.hod... Takže jednoválec mi bylo doporučeno poprvé po záběhu vyměnit olej po 12... celý příspěvek >
Zakládám novou zahradu, 17.10.2014
Zdravím, pod 4 metry bych nešel, ale vše se odvíjí jak bujarou korunu necháte a kolik máte prostoru na zahradě. Od plotu bych šel taky dál, ať nestíní sousedovi nebo ať nemá řeči skrz listí. Taky ať můžete pohodlně projet sekačkou popř.jestli... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika