|
Příspěvky uživatele - 163.252
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace rostliny - je to Columnea hirta?, 28.1.2016 Josefe, děkuji za nasměrování. Sice jsem poděnky/voděnky omrknul už předtím, ale teď jsem narazil na tuto Tradescantia blossfeldiana Mildbr., která se mé rostlině velmi podobá.
Uzavírám tedy identifikací s tímto výsledkem :-) |  | Identifikace rostliny - je to Columnea hirta?, 26.1.2016  ještě přidám detail, snad to pomůže |  |
|  | Identifikace rostliny - je to Columnea hirta?, 26.1.2016  Ahoj, dostal jsem tuto rostlinu v dosti uschlém stavu, byla určená k vyhození, ale po zalití a umístění na polostinné místo se vzpamatovala, tak jsem začal hledat, co je to zač a jaké podmínky k životu potřebuje. Po dlouhém hledání na Internetu jsem... celý příspěvek > |  |
|
|
|