|
Příspěvky uživatele - 147.108
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosím o doporučení sekačky na cca 2400 m2, 19.6.2010 Znám jednoho takového chalupáře, velmi vzdělaný člověk. Má pozemek možná o stejné výměře. Každou sobotu, prakticky celý den jezdí s traktorem a cosi motorového za ním tahá. Odhaduju to na mulčovač, nebo co. Celou sobotu a celé léto mi za plotem... celý příspěvek > |  | Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 18.6.2010 Mě toto dělají všechny okurky ve skleníku, nakládačky i salátovky. Nakládačky často než začnou rodit, žloutnou třeba 14 dnů, tři týdny. Jsem z toho nervózní, ale zatím jsem nezjistil, co to způsobuje. Salátovky to dělají méně, spíše až v plné... celý příspěvek > |  |
|  | Parazitické hlístice, 18.6.2010 Já je mám taky vyzkoušené a zahradu plnou slimáků, sypu Ferramol. |  | Pískoviště - čím impregnovat, 17.6.2010 Natírám veškeré zahradní přírodní dřevo vyjetým řepkovým olejem z friťáku. Nevýhoda je, že dlouho zasychá. |  | Feramol proti slimákům, 15.6.2010 Snad fosforečnan... |  | Lze vyřešit vstup do zahrady bez brány?, 14.6.2010 Vždyť to máte vyřešené, vložený plotový panel. |  | Převod MTD, 14.6.2010 Obávám se, že mazat jste měl aby převod NEZAČAL rachotit. Když už rachotí, asi vazelína nepomůže. |  | Americké padlí, 13.6.2010 Zpráva o stavu padlí. 3 postřiky celkem, před květem Discus, po odkvětu a za 14 dnů Bioton. Zatím všechny keře i stromky zcela čisté. |  | Jak mnozit fuksii ktera se mi vetrem zlomila, 13.6.2010 Konce výhonů asi s pěti, osmi listy napíchejte do perlitu, udržujte vlhké, ve stínu. Stačí kelímky od jogurtu a postavit do misky s vodou. Jestli jsou listy velké, několik spodních odstraňte. Za tři týdny - měsíc můžete přesadit do zeminy. |  | Olej do motoru Honda sekačky, 13.6.2010 Použitím oleje vyšší specifikace motoru neublížíte, ale ani nějak výrazně nepomůžete. Ta dvojice motor - olej musí být vždy vyvážená, takže motor, který má stanovenou určitou specifikaci oleje, olej vyšší třídy prostě není "schopen" využít.... celý příspěvek > |  |
|  | Invaze mšic, 13.6.2010 Ad 1: projděte si fórum, hledejte mšice.
Ad 2: "po oučinku zlá rada", říkávala moje babička. Pro první přiblížení si prostudujte na přípravku termín "ochranná lhůta" (OL). Příště, než začnete pobíhat z postřikovačem po... celý příspěvek > |  | Okurky - kdy zalévat?, 12.6.2010 Zkuste si udělat zálivku do hloubky 20 cm. Na písku snad, na jílovité půdě ani náhodou. To o mělkém kořenění okurek v postu níže je pravda. Ideální by byla kapková závlaha, ovšem vyžaduje drahé zařízení a filtrovanou vodu. Vzpomínám, že otec byl... celý příspěvek > |  | Nemaslug?, 11.6.2010 Expirační doba prochází za dva dny. Na poště to čekalo den. Vzpomeňte si, jaké bylo počasí v polovině května a týdny potom. |  | Muškáty na západní straně, 10.6.2010 Muškáty snesou západní stranu, máme je na jihozápad a vydrží. Ale musí se slunci zpočátku přivykat. Mám je tam spolu s balkonovými rajčaty. Pravidelně je zalévejte, až si zvyknou, snesou i vysušení. Je to kytka z Jižní Afriky, něco vydrží. |  | Přírodní lednice - jáma, 10.6.2010 Když už vymýšlíme koniny, ta izolace by se dala z boků a zad odstranit, nechat jen na dveřích. |  |
 |
|
|
|