Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o doporučení sekačky na cca 2400 m2, 19.6.2010
Znám jednoho takového chalupáře, velmi vzdělaný člověk. Má pozemek možná o stejné výměře. Každou sobotu, prakticky celý den jezdí s traktorem a cosi motorového za ním tahá. Odhaduju to na mulčovač, nebo co. Celou sobotu a celé léto mi za plotem... celý příspěvek >
Žloutnutí malých plodů roubovaných okurek ve foliáku, 18.6.2010
Mě toto dělají všechny okurky ve skleníku, nakládačky i salátovky. Nakládačky často než začnou rodit, žloutnou třeba 14 dnů, tři týdny. Jsem z toho nervózní, ale zatím jsem nezjistil, co to způsobuje. Salátovky to dělají méně, spíše až v plné... celý příspěvek >
Parazitické hlístice, 18.6.2010
Já je mám taky vyzkoušené a zahradu plnou slimáků, sypu Ferramol.
Pískoviště - čím impregnovat, 17.6.2010
Natírám veškeré zahradní přírodní dřevo vyjetým řepkovým olejem z friťáku. Nevýhoda je, že dlouho zasychá.
Feramol proti slimákům, 15.6.2010
Snad fosforečnan...
Lze vyřešit vstup do zahrady bez brány?, 14.6.2010
Vždyť to máte vyřešené, vložený plotový panel.
Převod MTD, 14.6.2010
Obávám se, že mazat jste měl aby převod NEZAČAL rachotit. Když už rachotí, asi vazelína nepomůže.
Americké padlí, 13.6.2010
Zpráva o stavu padlí. 3 postřiky celkem, před květem Discus, po odkvětu a za 14 dnů Bioton. Zatím všechny keře i stromky zcela čisté.
Jak mnozit fuksii ktera se mi vetrem zlomila, 13.6.2010
Konce výhonů asi s pěti, osmi listy napíchejte do perlitu, udržujte vlhké, ve stínu. Stačí kelímky od jogurtu a postavit do misky s vodou. Jestli jsou listy velké, několik spodních odstraňte. Za tři týdny - měsíc můžete přesadit do zeminy.
Olej do motoru Honda sekačky, 13.6.2010
Použitím oleje vyšší specifikace motoru neublížíte, ale ani nějak výrazně nepomůžete. Ta dvojice motor - olej musí být vždy vyvážená, takže motor, který má stanovenou určitou specifikaci oleje, olej vyšší třídy prostě není "schopen" využít.... celý příspěvek >
Invaze mšic, 13.6.2010
Ad 1: projděte si fórum, hledejte mšice. Ad 2: "po oučinku zlá rada", říkávala moje babička. Pro první přiblížení si prostudujte na přípravku termín "ochranná lhůta" (OL).  Příště, než začnete pobíhat z postřikovačem po... celý příspěvek >
Okurky - kdy zalévat?, 12.6.2010
Zkuste si udělat zálivku do hloubky 20 cm. Na písku snad, na jílovité půdě ani náhodou. To o mělkém kořenění okurek v postu níže je pravda. Ideální by byla kapková závlaha, ovšem vyžaduje drahé zařízení a filtrovanou vodu. Vzpomínám, že otec byl... celý příspěvek >
Nemaslug?, 11.6.2010
Expirační doba prochází za dva dny. Na poště to čekalo den. Vzpomeňte si, jaké bylo počasí v polovině května a týdny potom.
Muškáty na západní straně, 10.6.2010
Muškáty snesou západní stranu, máme je na jihozápad a vydrží. Ale musí se slunci zpočátku přivykat. Mám je tam spolu s balkonovými rajčaty. Pravidelně je zalévejte, až si zvyknou, snesou i vysušení. Je to kytka z Jižní Afriky, něco vydrží.
Přírodní lednice - jáma, 10.6.2010
Když už vymýšlíme koniny, ta izolace by se dala z boků a zad odstranit, nechat jen na dveřích.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika