Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vysokokmen do vyšší polohy, 20.7.2010
Zdravím vespolek. Na uvolněné místo plánuji na podzim vysadit vysokomen / polokmen jabloně. Prosím o doporučení zimní odrůdy na základě praktických zkušeností, ne pomologického popisu. Rezistent výhodou, ale nemusí nutně být. Asi 550 mnm. Dik... celý příspěvek >
Otáčky u Briggs & Stratton Classic 35, 20.7.2010
Problém tedy bude v regulátoru, zkontrolujte jej.
Jak na žáby ve skalce, 20.7.2010
To filosofujete trochu špatně. Když někdo fóbii má, určitě ji v sobě nepěstuje, není to totiž nijak příjemný pocit. Nenuťte jiného milovat to, co on nenávidí. Paní nemá ráda žáby, to je fakt. Dejme radu, jak se bez nějakého stresování žab zbaví.... celý příspěvek >
Co dělat proti plzáku španělskému?, 19.7.2010
Buď se špatně díváte, nebo máte vyjímečné štěstí. Jsou přemnoženi všude a téměř kalamitně.
Podělte se o recepty na zpracováni ovoce a zeleniny, 19.7.2010
Do pečeného čaje dává žena cokloiv z ovoce, co je zrovna dostupné. Základem je rybíz. Je o 1256.25% chutnější, než ty smetky, co se koupí v sáčcích. Akorát zeti to moc nechutná, že mu "v tom něco plave".
Vrtaná studna 80 m - jakou hadici?, 19.7.2010
S takovou hlobkou bude mít zkušenost málokdo. Jen mě napadá, že Váš požadavek na láci čerpadla bude asi těžko splnitelný. Aby voda nahoře měla nějaký tlak, bude muset čerpadlo dodat nejméně 10 - 12 bar. A hadice vydržet.
Zasychání vrcholků okurek, 18.7.2010
Můžete to prosím upřesnit? Našel jste na rostlinách, nebo ve skleníku nějaké?  Mám pár okurek sem tam poškozených a nikdy jsem zásah nedělal, hlavně proto, že k poškození došlo jednorázově a dál už nepokračovalo.
Zrušení žumpy, 17.7.2010
A jak tady má někdo vyvěštit, jak je postavená chalupa, žumpa, v jakém je to stavu, jaké je podloží. A i když Vám někdo poradí, stejně je to vše na Vás.
Okurky ve skleníku, 14.7.2010
Co jsem četl o Lindě - snad na pytlíku kdysi, je cizosprašná a vyžaduje opylovače. Tedy se o osiva přimíchává část semen právě toho opylovače. Proto MIX. Možná máte jen smůlu. Pdle toho popisu roubovat tuto odrůdu je nesmysl.
Kanadská borůvka, 11.7.2010
Jsem docela rád, že jste se od teoretického hašteření dostal k popisu způsobu hnojení borůvek, to je cenná informace. Jinak mi na vašich příspěvcích vadí neustálé zpochybňování odrůd. "Je to Bluecrop, ale vypadá jinak, má jiné bobule, zraje jinak" a... celý příspěvek >
Postřik na mšice, 8.7.2010
Možná je ten postup od Vás, není to můj patent, našel jsem to zde. A zdá se, že to je rozumný kompromis a funguje to.
Postřik na mšice, 8.7.2010
Už jsem tu psal, postřik angreštů, před květem Discus, po odkvětu 2 x Bioton v odstupu 14 dnů. Ve dvou letech po sobě, všechny rostliny čisté. Před tím silné až kalamitní napadení. Nádobu jsem vždy vypláchl ihned a bez problémů.
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 8.7.2010
Tahle vaše odpověď mě trochu nesedí k Vaší pověsti tu na fóru. Já mám křapku, kterou můžu mazat pomazánkovým máslem, kdežto Vy a pořádní chlapi mají mašiny, keré potřebují opravdovou vazelínu. Hmm. Abych nezůstal dlužen odpověď, tak já doporučuji... celý příspěvek >
Kanadská borůvka, 8.7.2010
Kruh uvádí v návodu: vykopat jámu 50x50x50 cm, vyložit fólií, sem tam propíchnout, naplnit substrátem. Mám to tak udělané zatím od jara. Nevýhoda je, že se musí sledovat vlhkost. Ve vedrech to vysychá.
Sekačka Partner - množství oleje, 7.7.2010
Pokud sám nedokážete zjistit množství oleje v motoru, je nezbytné, abyste tuto práci přenechal servisu. Jinak hrozí poměrně rozsáhlé škody a to byste na novém stroji jistě viděl nerad. Pokud jde o papír na měrce, v motoru se odlepí a rozemele.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika