|
Příspěvky uživatele - 34.17
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradí mi někdo co je to za rostlinu?, 5.7.2011 Teď jsem byl svým okolím upozorněn na svou předchozí špatnou odpověď. Po otázce "pletu se?" jsem měl odpovědět "nikoli, nepletete se". Já jsem měl na mysli to, že "je to střihanolistý Rubus" a na tuto část souvětí jsem odpověděl "ano".
Ty černé... celý příspěvek > |  | Prosíím poradí někdo?, 5.7.2011 Brslen ze Země vycházejícího slunce - Euonymus žaponicus. :-)
Josef. |  |
|  | Poradí mi někdo co je to za rostlinu?, 5.7.2011 Na tuto otázku musím odpovědět, že ano.
A zeptám se: poznal jste to podle obrázku anebo podle první či druhé nápovědy?
Josef. |  | Ztráta panašování u svídy, 5.7.2011 Tak zkuste pár vštviček té panašované části nastříhat a nařízkovat; měla by kořenit dobře jak ve zemi (nenechte je uschnout), tak ve skleničce s vodou a až Vám zakoření, starý "zplanělý" keř vyhoďte na nahraďte novým, mladým.
(Nebo rovnou v... celý příspěvek > |  | Rez Hrušňová, 5.7.2011 Dost možná, že p. Vysloužil má pravdu.
Jen doplním, že okrajová spála listů je průvodním jevem nedostatku draslíku v půdě.
Listy Vaší hrušně vypadají celkově neduživě; nedivil bych se příliš těžké, zhutnělé, neprovzdušněné a přemokřené půdě (prostě... celý příspěvek > |  | Poradí mi někdo co je to za rostlinu?, 5.7.2011 Po své předchozí odpovědi jsem od PC odešel toulat se do lesa, cestou necestou. Čekal jsem, že někdo jiný dopoví.
Plody jsou všeobecně známé, obdobné jsou i v červeném provedení.
Vaše rostlina má více dělené listy (střihanolistá odrůda) než ta... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|