|
Příspěvky uživatele - 83.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to je za keř, 19.7.2013 Velice všem děkuji za reakce!!!
Martina |  | Název rostliny a choroba?, 26.7.2011 Jste úžasní, také bych chtěla mít vaše znalosti... Děkuji! |  |
|  | Název rostliny a choroba?, 26.7.2011 Děkuji za odpověď! Můj druhý typ byla právě Aglaeomena... Snad na tu potvoru, co ty kapky způsobuje přijdu... Pěkný večer. |  | Název rostliny a choroba?, 26.7.2011  Dobrý den, prosím o radu, je tato pokojovka Dieffenbachia? Pokud ano, tak jaký je její celý název a pokud ne, tak jak se vůbec jmenuje? A co to má za chorobu? Všude má takové lepkavé kapky, ale žádného broučka nebo jinou potvoru jsem nenašla. Předem... celý příspěvek > |  | Kalatea, 12.2.2011 Dobrý den,
může mi, prosím, někdo vysvětlit, jaký je rozdíl mezi calathea crocata a calathea rufibarba? Podle obrázků na internetu mi to přijde jako úplně stejná kytka? Možná i je? Děkuji, Martina |  |
|
|
|