|
Příspěvky uživatele - 178.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak namnožit vilín?, 19.1.2012 No ovšem, to je tak, když se člověk spoléhá na pamět a tvarovou podobnost listů... |  | Jak namnožit vilín?, 19.1.2012 Ve velkém se vilín roubuje na semenáče vilínu viržinského, v malém je možné množením hřížením nebo řízkováním koncem léta nebo v únoru, koření hůře než příbuzná líska, nutné studené pařeníště nebo skleník. Řízkované rostliny rostou... celý příspěvek > |  |
|  | Neznámá rostlina, 16.1.2012 Pane Josefe, zřejmě je to tak. Jen mne mate, proč ta kytka v tak obří velikosti nevykvetla, na fotkách hojně kvetou i mnohem menší... |  | Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012 Kvetoucí opletka v době květu smrdí taky a navíc je bujná až moc. Garážové stání není zahradní altán, tam nebude nikdo květy podražce očichávat. |  | Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012 Ženšen není popínavka a jeho pěstování je poměrně náročné na stanoviště.
K popnutí tak velkého objektu jako je garážové stání je nejvhodnější podražec. Sice kvete nenápadně, ale celé stání poroste tak dokonale, že přes jeho velké listy nebude... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 12.1.2012 Pani Heleno,
koukněte se na obrázky Abelmoschus esculentus, myslím že listy jsou velmi podobné té Vaší neznámé, jen ty stonky mi tam nějak nesedí...
|  | Neznámá rostlina, 11.1.2012 Stále nikdo nic? Je ta Adéla bylina nebo má dřevnatý kmínek? Můžete vyfofit vegetační vrchol a pokud je to bylina, měla nějaké květy? Zatím tápu... |  | Stara okna na sklenik, 8.12.2011 Kaktusy pěkné, moc pěkné, i ten skleník nevypadá až tak hrozně. Na zimu jim topíte nebo je schováváte domů? |  | Znáte někdo tento keř?, 8.11.2011 Ten keř vypadá, jako by mu bylo zima, asi proto šplhá do výšek. Ač působí křehce, dokáže poničit okapy, střechu i krovy, ovíjí se značnou silou. |  | Co to je?, 7.11.2011 Jako dlouholetý neúspěšný pěstitel petrželí mám dojem, ža tato kytka má na petržel moc široké děložní lístky ... |  |
|  | Cibule šafránu - Crocus sativus, 24.10.2011 Pravděpodobně Crocus speciosus, podívejte se na můj příspěvek ze 4.3.2010 - na fotkách vypadá stejně. |  | Co je to za rostlinu?, 24.10.2011 a je načisto černý! |  | Prosím o radu určení rostlin, 19.10.2011 Asi Spirea japonica. |  | Zná někdo tuto popínavou rostlinu?, 19.10.2011 Myslím si, že je to kytka z rodu Dioscorea, nejspíše caucasica nebo villosa. Zimovzdorných jich moc není. |  | Vykurovanie v skleniku, 10.10.2011 To nelze takhle ani přibližně odhadnout. Více než na zasklení záleží na tom, jak pečlivě je odizolována konstrukce skleníku, jak moc je zahloubený v zemi, jak je orientovaný k jihu atd. Přítel orchideář má skleník asi 12 m2, zahloubený do země... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|