Příspěvky uživatele - 78.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 15.5.2009
Tak jsem to myslel - podporu. Dělal jsem to poprvé a nevěděl na co narazím. Ještě jednou díky. J.J.
Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 15.5.2009
Dobrý den. Včera jsem se pustil do opravy spojky. Bylo to velmi jednoduché a celá operace trvala 15 minut. Děkuji p. R. za návod. Měl jsem prasklou pružinku na spojkových segmentech, tu jsem vyměnil. Pružinku jsem preventivně koupil v servisu, který... celý příspěvek >
Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 14.5.2009
Děkuji panu Radkovi. Zařídím se podle toho. Kdybych narazil na něco složitějšího ještě se ozvu. J.J.
Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 13.5.2009
Dobrý den. Může mi někdo poradit? Neustále se mi točí řezný nástroj na motorové kose. V servisu mi řekli, že oprava minimálně za 14 dní. To se mi čekat nechce a rád bych se do toho pustil sám. Předpokládám, že je nějaká závada na spojce - nejspíše... celý příspěvek >
Pila Dolmar 6400, 7.5.2008
Zdravím uživatele motorových pil. Tak mám seřízenou "dolmarku 6400" po záběhu (cca asi 15 projetých nádrží od nové pily). Teď je to opravdu síla,  z které mám respekt. Řezat s ní je ale opravdu radost z práce. Špalkování jedna báseň.... celý příspěvek >
Pila Dolmar 6400, 24.4.2008
Dobrý den. Zdravím všechny fandy motorových pil. Před nedávnem jsem zde žádal o radu, zda zakoupit danou pilu či nikoli. Dnes po několika dnech práce s touto pilou v lese při kácení, odvětvování, krácení i špalkování mohu zodpovědně říci bez jakékoli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika