|
Příspěvky uživatele - 78.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 15.5.2009 Tak jsem to myslel - podporu. Dělal jsem to poprvé a nevěděl na co narazím. Ještě jednou díky. J.J. |  | Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 15.5.2009 Dobrý den. Včera jsem se pustil do opravy spojky. Bylo to velmi jednoduché a celá operace trvala 15 minut. Děkuji p. R. za návod. Měl jsem prasklou pružinku na spojkových segmentech, tu jsem vyměnil. Pružinku jsem preventivně koupil v servisu, který... celý příspěvek > |  |
|  | Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 14.5.2009 Děkuji panu Radkovi. Zařídím se podle toho. Kdybych narazil na něco složitějšího ještě se ozvu. J.J. |  | Oprava spojky motorové kosy Partner B341, 13.5.2009 Dobrý den.
Může mi někdo poradit? Neustále se mi točí řezný nástroj na motorové kose. V servisu mi řekli, že oprava minimálně za 14 dní. To se mi čekat nechce a rád bych se do toho pustil sám. Předpokládám, že je nějaká závada na spojce - nejspíše... celý příspěvek > |  | Pila Dolmar 6400, 7.5.2008 Zdravím uživatele motorových pil. Tak mám seřízenou "dolmarku 6400" po záběhu (cca asi 15 projetých nádrží od nové pily). Teď je to opravdu síla, z které mám respekt. Řezat s ní je ale opravdu radost z práce. Špalkování jedna báseň.... celý příspěvek > |  | Pila Dolmar 6400, 24.4.2008 Dobrý den. Zdravím všechny fandy motorových pil. Před nedávnem jsem zde žádal o radu, zda zakoupit danou pilu či nikoli. Dnes po několika dnech práce s touto pilou v lese při kácení, odvětvování, krácení i špalkování mohu zodpovědně říci bez jakékoli... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|