|
Příspěvky uživatele - 168.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 1.3.2016 dobrý den, myslím si, že v tomto případě chtěl distributor upozornit, že rajčata celkově je vhodnější zalévat jen ke kořenům rostlin a nikoli např. pokropit celé rostliny, neboť pak dochází k větší možnosti napadení rostlin plísnovými chorobami.... celý příspěvek > |  | Mrkev, 1.3.2016 Někdy jsem místa v řádcích, kde nic nevzešlo (a počítám, že každému se někdy stalo, že koupil mizerné osivo), dosadil rostlinkami, které mi zbyly po protrhání. Sice už nikdy nenarostly pěkné dlouhé kořeny, ale stále to bylo lepší, než dodatečně... celý příspěvek > |  |
|  | Paradajky a papriky rastu len do listov, 1.3.2016 Já pěstuji rajčata nejméně 15 let výhradně ve skleníku a předtím 20 let ve fóliáku a ve všem souhlasím s Mr Bigggg. Jen si dovolím doplnit: 1. teploměr to určitě chce, máte.li skleník tam, kde bydlíte, pak se osvědčí bezdrátový, ať... celý příspěvek > |  | Který pes chytá hraboše, hryzce, 19.5.2015 Osvědčil se mi okolo stromků zapracovat čerstvý králíčí hnůj. Jelikož králici žijív norách hryzec prostor vyklidil. Zvukové plašiče působí krátkodobě. Posléze působí jako navigační nastroj pro ně. Našel jsem hnízdo 0,5 m od cvrčaly. Dobrá je kočka,... celý příspěvek > |  | Špenát, 29.6.2013 mam obdobny "problem" s obcasnymi svetlejsimi listy. Když je ochutnáte, nejsou ani tak štavnaté jako jeho kolegove s tmavou barvou. Proto je rychle sním :). Mne by spis zajimalo, proc se nemuze sklizet, kdyz kvete. Je sice mene chutnejsi a ztraci... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|