Příspěvky uživatele - 84.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 22.3.2016
To bude asi tím, že jiný bazen než svůj jste asi nikdy neviděl.Už jste někdy odčerpával spodní vodu?Když vypnou proud, tak se mi dno bazenu tlakem vyboulí, nebo rovnou bazen vyplave?Spodní voda někde končí a rozumě uvažující... celý příspěvek >
Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 21.3.2016
To mě vždycky rozesměje.Udělat drenáž, protože spodní voda je svinstvo.A tu pouštět do jímky.Nejlépe do takové, která leží ve spodní vodě.Už si tu vzpoměl někdo na obklad z EPS, aby voda nechladla?
Příprava pro zapuštěný bazén a následná úprava, 20.3.2016
Co se má pak s bazenem dělat bývá někdy v manualu.Nevím co vám dovezou ale třeba píšou, že se nemusí dělat spodní beton a ani obetonovávat  .Bazeny Azuro 
Jak hluboký výkop, 15.3.2016
Lepší je material asi dosypat, než ho kopat.Jestl je tam ornice, tak jí troch sejměte.Myslím kolem dokola s přesahem 1m.Topstone kaminek s epoxidem taky musí mít podklad.K bazenu se dá jít i do kopečka.Je to lepší jak obráceně.Přečnívat nikdy... celý příspěvek >
Nelze připustit, 9.3.2016
Tak mě se okotily 3 samice v listopadu.Dvě jsem připustil znovu a ta třetí nechce.Buď už je a já jsem to považoval za nedokonalé, protože u nich stojím a nebo mají sezonu moje králíci obráceně.Tak měsíc počkám a uvidím.S tím sádlem taky nějak... celý příspěvek >
Další diskuze:  16171819  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika